Sigep 2021 wordt 'expanded edition'

Sigep Expo 2021

Sigep eigen foto

 

Sigep zal in 2021 plaats vinden van 15 tot 17 maart en van 18 tot 19 maart. De eerste drie dagen worden een live event, terwijl de laatste 2 dagen digitaal zullen zijn. Om het live-gedeelte veilig te kunnen organiseren zal er worden gewerkt met onder andere tijdsvakken, temperatuurchecks, een ruime opzet en zitplaatsen die allemaal minstens 1 meter van elkaar af staan. Sigep belooft dat het matchen van bedrijven en kopers via hun digitale kanalen extra makkelijk zal zijn en dat er zeer goede audiovisuele apparatuur beschikbaar is. Op deze manier kunnen zakelijke gesprekken ook digitaal plaatsvinden en kan er ook vanuit huis worden meegekeken. Deze tweeledige vorm is eerder dit jaar door de Italian Exhibition Group, de organisatie achter Sigep, met succes gebruikt bij de VOICE beurs in Verona en ENADA in Rimini. 

Op deze video wordt een sfeerimpressie gegeven van hoe de beurs er met social distancing uit zal gaan zien:  

 

Met het doorzetten van de beurs wil de organisatie deze branche graag het steuntje in de rug geven dat nu harder dan ooit nodig is. Nieuw is dit jaar de Innovation Gallery, waar allerlei nieuwe ontwikkelingen op het gebied van producten, technieken en diensten te zien zullen zijn, en de Meeting Zone, waar door deelnemers zakelijke besprekingen gehouden kunnen worden. Sigep is dit jaar anders dan anders, maar door deze uitgebreide versie zal er toch veel interessants geleerd kunnen worden en zullen bedrijven en klanten elkaar toch kunnen vinden.

Dossiers
Lees ook
Webinar ‘Praktijkleren in het mbo’

Webinar ‘Praktijkleren in het mbo’

VNO-NCW, MKB-Nederland en SBB organiseren op 27 en 29 januari het webinar ‘Praktijkleren in het mbo’ om organisaties te informeren over de mogelijkheden van het derde steun- en herstelpakket voor het om- en bijscholen van (nieuwe) medewerkers.

Lockdown met drie weken verlengd

Lockdown met drie weken verlengd

Zondag 10 januari vond er overleg plaats in het Catshuis over de stand van zaken rondom het coronavirus. De huidige lockdown wordt waarschijnlijk met drie weken verlengd en voor bepaalde sectoren wordt het steunpakket uitgebreid. Dat meldt NOS.

Gouden IJscreatie 2021 gaat niet door

Gouden IJscreatie 2021 gaat niet door

De wedstrijd voor De Gouden IJscreatie gaat in 2021 niet door. Dat maakt de wedstrijdcommissie van organisator Vereniging Ambachtelijk IJscentrum bekend. “We vinden het onverantwoord om in deze tijd voorbereidingen te treffen voor een live event van deze omvang”, zegt commissievoorzitter Theo Clevers.

Ambachtelijk broodbakker omgeving Den Haag

Ambachtelijk broodbakker omgeving Den Haag

Wat ga je doen?Voor deze kleine ambachtelijke bakkerij zijn we per direct op zoek naar een zelfstandig werkend broodbakker. Je zal je bezighouden met het totale...

Broodbakker, zelfstanding of assistent omgeving Leiden

Broodbakker, zelfstanding of assistent omgeving Leiden

Wat ga je doen?Voor een ambachtelijke bakkerij in de omgeving van Leiden zijn we per direct op zoek naar een zelfstandig werkend broodbakker. Deze ambachtelijke...

Chef Broodbakker omgeving Naaldwijk

Chef Broodbakker omgeving Naaldwijk

Wat ga je doen?Voor een van onze klanten in de omgeving van Naaldwijk zijn we op zoek naar een Chef Broodbakker. In deze functie stuur je het volledige team van...