Sibrich Bakker is de trotse winnaar van de Gouden Gard 2019. Zij maakte met haar presentatie van een Vintage Circus de meeste indruk op de jury.  Aan de wedstrijd deden dinsdag 8 oktober negen kandidaten mee.

De Zilveren Gard ging naar Richard van Dijk met zijn Sixties-tafel en Nathalie Manintveld won de Bronzen Gard. Zij had een presentatie met als thema Azteken gemaakt. Milou Jansen won de social-media-prijs. Van de 1518 stemmen die waren uitgebracht, waren er ruim 400 voor haar.

Naast de wedstrijd om de Gouden Gard, die al weer voor de zesde keer in het Miele Experience Center in Vianen plaatsvond, deden er ook 23 kandidaten mee aan de Talentenprijs. Zij moesten een desserttaartje maken met als thema ‘Comic and Cartoons’. Winnaar was Mathyn Vos met een prachtig Batman-taartje. De tweede prijs ging naar Nicole van den Hurk en Nick Kraakman won de derde prijs.

Traditiegetrouw reikte Bakkers in bedrijf de Consumentenprijs uit. Deze ging naar Nick Kraakman, die een schitterend taartje op basis van ‘Walt Disneys sketchbook’ had gemaakt.

De volgende Gouden Gard vindt plaats op dinsdag 13 oktober 2020. Zet deze datum alvast in uw agenda!

In de komende editie van Bakkers in bedrijf leest u meer over de wedstrijd en de mooie creaties. Bakkers in bedrijf 9-2019 verschijnt 1 november. Nog geen abonnee? Sluit dan hier een abonnement af.

 

Altijd op de hoogte blijven?