Uit onderzoek blijkt dat ruim een op de tien ondernemers het financieel zwaar heeft door Corona. De afgelopen lockdowns zorgden voor inkrimping van het eigen vermogen, schulden of faillissementen. Niels Burger, directeur van Sentho: ‘Het is soms hartverscheurend om te zien hoe, bijvoorbeeld een horecaondernemer, alle eindjes aan elkaar probeert te knopen om het hoofd boven water te houden. Wanden en plafonds zijn al een tijdje aan vervanging toe, maar dat is een te grote investering. Terwijl de voedselveiligheid in sommige gevallen in gevaar dreigt te komen’.

Deelname Vakbeurs Bakkersvak

In het eigen pand in Uden heeft Sentho de stand opgebouwd die bedoeld was voor de Vakbeurs Bakkersvak. Niels: ‘De beurs stond gepland voor begin maart, maar is begrijpelijk verzet naar een later moment. Om klanten nu al een indruk te geven van onze stand, hebben we een vlog opgenomen. Tijdens de bouw, vertelt Niels, bedachten wij dat het goed is om namens Sentho iets leuks te brengen in deze tijd’.

Sentho geeft een verbouwing weg t.w.v. € 10.000

Niels vervolgt: ‘Iedere ondernemer die in de maand februari een offerte-aanvraag bij ons indient, maakt automatisch kans op een verbouwing t.w.v. € 10.000,-’. Aan het einde van de maand februari bepaalt een loting wie de gelukkige is. ‘In een vlog maken wij de uitslag bekend, maar ik hoop serieus dat de prijs terechtkomt bij een ondernemer die het goed kan gebruiken’, aldus Niels.

Sentho is gespecialiseerd in de montage van hygiënische, vloeistofdichte en/ of isolerende wand- en plafondsystemen. RVS afvoerputten- en goten en RVS/ betonnen aanrijdbeveiliging. De producten van Sentho zijn te gebruiken in branches waar hygiëne een grote rol speelt. Naast de HACCP eisen voldoen de producten aan alle hoge kwaliteitseisen zoals aan de EU normen van de Nederlandse Voedsel en Waren autoriteit. Voor meer informatie, zie ook www.sentho.nl.

Altijd op de hoogte blijven?