Sean en Suri Fonseca openen eigen bakkerij

23 juli 2021 Redactie Bakkers in bedrijf

Vorig jaar spraken we met Sean en Suri Fonseca. Beide werkten als operatieassistent, maar besloten om het roer om te gooien. Nu hebben ze een eigen bakkerij in Breda: FoGo Bakehouse. 

Het idee voor een eigen bakkerij ontstond tijdens de huwelijksreis in Venezuela. “Ik ging de hotelkamer uit om in de dorpsbakkerij wat croissants te halen", vertelde Sean in Bakkers in bedrijf 9-2020. "Daar raakte ik in gesprek met het personeel en uiteindelijk met de bakker zelf. Ik was meteen verkocht."

In 2017 besloot het stel de sprong te wagen en volgden een opleiding bij het Bakery Institute in Zaandam. Hij als broodbakker, zij als banketbakker. En nu in 2121 is FoGo Bakehouse in Breda een feit. in de bakkerij verkopen ze meerdere varianten desembrood, gemaakt van de eigen desem cultuur zonder extra toevoegingen. Voor depatiiserie gebruiken ze  van zoveel mogelijk biologische ingrediënten, minder suiker en hoogwaardige grondstoffen.

Altijd op de hoogte blijven?