Sandra ter Bogt 25 jaar in dienst bij Bakkerij Oude Wesselink

Sandra ter Bogt

In Bakkerij Oude Wesselink in Ruurlo is het feest want filiaalleidster Sandra ter Bogt is precies 25 jaar in dienst.Begonnen als 19-jarig meisje en nooit meer weggegaan."

Als 19-jarig meisje heeft Sandra voor het eerst mogen proeven van het leven in de bakkerij. Zij begon als winkelmeisje en zij heeft daarna het vak nooit meer verlaten. Sandra ervaart elke dag nog plezier in haar werk bij de bakkerij. Haar plannen voor de komende 25 jaar zijn dan ook duidelijk: “Dan werk ik nog in de bakkerij, tenzij iemand met een heel goed aanbod komt voor iets anders. Dan zal ik er misschien over nadenken, maar voorlopig vind ik het nog hartstikke leuk.”

Zo gepassioneerd zoals Sandra praat over haar beroep zo representeert zij de producten die er verkocht worden in de bakkerij. Zij staat achter de producten en de kwaliteit hiervan, en heeft haar bekendheid onder de klanten gecreëerd: ”Klanten weten na 25 jaar wel dat ik slap kan ouwehoeren, zelfs toeristen die hier op vakantie zijn geweest komen terug om hier hun brood te halen en kletsen dan met mij bij.” Het assortiment van Bakkerij Oude Wesselink is breed, er wordt zowel brood als banket, chocolade en ijs verkocht. Sandra: ”Het brede assortiment maakt het werken gevarieerd, de bakkerij heeft zoveel mogelijkheden, van ijsscheppen tot het beleggen van broodjes.”

Sfeer in de bakkerij

Het leukste van haar werk vindt ze onder andere het contact met de klanten. Klanten blij maken met, in de ogen van Sandra, het mooiste product: brood. “Vooral de kwaliteit van brood vind ik mooi, het is een prachtig product wat iedereen eet.” Daarnaast is het werken in en voor bakkerij Oude Wesselink prettig: “Als ik voor mezelf mag spreken hebben wij een hele makkelijke en goede baas. Alles is mogelijk in overleg en dat bevordert de werksfeer. We staan met 6 meiden in de winkel en ook wij kunnen goed overleggen met elkaar, we kunnen alles tegen elkaar zeggen.” In de bakkerij hangt hierdoor een fijne vertrouwde sfeer, waar volgens Sandra de klanten van meegenieten.