Samenwerking Bio Bakkerij De Trog en CSM Ingredients

8 juni 2021

Bio Bakkerij De Trog en CSM Ingredients brengen samen vier biologische Waldkorn afbakbroodjes op de markt. Pavés, bolletjes, breekbrood en een baguette. Bio Bakkerij De Trog vermarkt de producten en legt daarbij de focus op biospeciaalzaken.

Waldkorn, een merk van CSM Ingredients, signaleert dat de vraag naar biologisch toeneemt. Daarom ontwikkelden ze samen met Bio Bakkerij De Trog de nieuwe afbakbroodjes. De pavés, zachte bolletjes, breekbrood en baguette zijn gemaakt met desem, biologisch en vegan.

Bio Bakkerij De Trog gebruikt alleen biologische grondstoffen en past ambachtelijke bakprocédés toe. De bakkerij heeft een eigen desemcultuur, waardoor het brood extra smaak en alle tijd krijgt om te rijzen. Het langere bakproces, het gebruik van natuurlijke producten en de toevoeging van steengemalen volkorenmeel geven de nieuwe Waldkorn-broodjes een biolabel en eigenheid in smaak. De vier varianten van Waldkorn bio Desem zijn verpakt in een zuurstofarme verpakking, waardoor ze lang houdbaar zijn.

Altijd op de hoogte blijven?