Samenwerking Beko Techniek en Fritsch-Multivac

Multivac Fritsch_1

Beko Techniek en Multivac hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend over het Duitse merk Fritsch. Fritsch is een van de marktleiders op het gebied van deegoplossingen en onderdeel van Multivac. Beko Techniek verkrijgt de exclusieve vertegenwoordiging voor ambachtelijke en semi-industriële bakkerijen in Nederland en Multivac voor industriële bakkerijen.

Beko Techniek heeft een jarenlange ervaring op het gebied van zowel service als sales voor het uitgebreide Fritsch-programma en is dan ook voor de ambachtelijke- en semiindustriële bakkerij de eerste aanspreek- , advies- en servicepartner. Het betreft de gehele range Rollfix-uitrolmachines, snij/opmaaktafels en lijnmatige procesoplossingen zoals Multicut, Multiline, Multitwist, CTR, Laminator 300, Euroline en Easyline.

Multivac levert machines en oplossingen voor industriële bakkerijen zoals Laminator 3000, Impressa Bread, Impressa Croissant en Impressa Pizza.

Het programma voor ambacht en semi-industrie bestaat uit:

  • Snij-/opmaaktafel | AMT voor alle soorten deeg. Zorgt voor substantiële tijdsbesparing en beperking van deegresten. Voor verwerking van de meest uiteenlopende artisanale degen.
  • Rollfix | Klassieker en wereldwijd meest verkochte uitrolmachine in verschillende uitvoeringen en prestatieniveaus te leveren, te weten Rollfix 300 , Rollfix 600, Rollfix 700.
  • Multicut | Veelzijdige productielijn voor pastry-degen, opgerolde producten en broodspecialiteiten. In één productielijn worden de voordelen van een stans-en-draaiproces met de talloze stansvormen en snijtechnieken gekoppeld.
  • Multiline | Universele oplossing voor productie van doorlopende laminering van verschillende deegsoorten. Compact en flexibel.
  • Multitwist | Multitalent voor producten met deegstrengen. Stil, een hoge capaciteit per uur en is dankzij de verschillende bijpassende werktuigen geschikt voor krakelingen, ringvormige, gevlochten en geknoopte producten.
  • CTR | Ideaal instapmodel voor bakkers die willen automatiseren. Croissantmachine CTR stanst en portioneert moeiteloos in elke werkfase, varieert in oproltechnieken, heeft een grote capaciteit, is compact en levert constant dezelfde kwaliteit met betrekking tot vorm, gewicht en positie.
  • Laminator 300 | Perfecte starteroplossing voor geautomatiseerde lamineertechnieken. Lamineert bladerdeeg, croissantdeeg, kruimeldeeg of briochedeeg.
  • Euroline | Snelle, krachtige en veelzijdige lijn. Talloze speciale, eenvoudig te integreren gereedschappen voor een veelheid aan producten.
  • Easyline | Speciaal voor kleine en middelgrote bakkerijen. Een grote verscheidenheid aan bakkerijproducten worden geproduceerd. Gesneden, gevouwen, opgerolde, gevulde of gestanste producten.
Lees ook
Beko Techniek en VoorDeeg introduceren Voortissimo®

Beko Techniek en VoorDeeg introduceren Voortissimo®

Per 17 mei aanstaande starten Beko Techniek en VoorDeeg een nieuw concept genaamd Voortissimo®, het merk waaronder advies, kennis, trainingen, creativiteit, processen en machines voor de bereiding van unieke broodproducten op basis van verschillende soorten zelfbereide voordegen samengebracht worden. Door gebruik te maken van Voortissimo® kan iedere...

Beko Techniek introduceert nieuwe zakkensluiter ClipClose 1250

Beko Techniek introduceert nieuwe zakkensluiter ClipClose 1250

Beko Techniek brengt de ClipClose 1250 op de markt. Een compacte zakkensluiter met een automatisch afbreeksysteem voor de clips. Voor de nieuwe zakkensluiter werkt Beko Techniek samen met Broodsnijmachines.nl.

Video oliebollensysteem Beko Techniek

Video oliebollensysteem Beko Techniek

Onlangs breidde Beko Techniek de traditionele lijn oliebollenbakapparaten uit met een geautomatiseerd doorschuif- en manden-uitneem-systeem. Samen met Royal Smilde (Natura Olie) en AB Mauri (oliebollenmix) maakte de organisatie een video over het oliebollenbakproces, techniek, grondstoffen en tips.