Saar wint Heel Holland Bakt Kids

2 november 2020
Foto: Omroep Max

De 9-jarige Saar heeft samen met haar moeder Frances de allereerste Heel Holland Bakt Kids gewonnen. Na vijf afleveringen, vijf technische opdrachten en vijf spektakelstukken besloten juryleden Janny van der Heijen en Robert van Beckhoven dat zij de beste waren. 

Saar en Frances maakten in de laatste aflevering een slijmtaart. De jury prees hun creativiteit, lef en verrassende smaken. Kersverse winnares Saar, die later bakker wil worden, was dolblij met de winst. "Ik dacht eerst dat het een grap was. Ik zag een schaduw door de foto heen en daarin zag ik 2 vlechtjes. Mama zei: ‘Hé, volgens mij zijn wij dat!’ Ik dacht dat het vast een grapje was, want André maakt de hele tijd grapjes. Maar toen het echt zo was, kon ik het niet geloven! Ik was zo superblij!"

Omroep Max zond dit jaar voor het eerst Heel Holland bakt Kids uit. Kinderen in de leeftijdscategorie 9 t/m 12 gingen met elkaar de strijd aan. Evenals de volwassen editie was de presentatie in handen van André van Duin en vormden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven de jury. 

Altijd op de hoogte blijven?