Royal Steensma wint oevreprijs De HET

30 maart 2016

LEEUWARDEN - Royal Steensma is vereerd met het winnen van de oeuvre prijs van De HET. Deze oeuvre prijs is voor de eerste keer toegekend. De oeuvre prijs wordt toegekend op basis van langdurig innovatief ondernemerschap en creativiteit en wordt niet elk jaar uitgereikt. De jury heeft gemeend dit jaar de prijs toe te moeten kennen aan Royal Steensma.

Parel voor Leeuwarder Ondernemerschap

Royal Steensma werd in 2013 ook al verkozen tot Friese Onderneming van het jaar. De organisatie is echter in staat om continue te blijven verbeteren, door te blijven groeien en is daarmee volgens de jury een parel voor het Leeuwarder Ondernemerschap. Rimmert de Jong nam de prijs in ontvangst en is blij verheugd om deze prijs toe te voegen aan de prijzen die Royal Steensma heeft gewonnen. De uitreiking vond plaats tijdens de Bedrijven Contact Dagen in Leeuwarden woensdag 23 maart.

Royal Steensma

Royal Steensma is opgericht in 1839 en ontving op 4 juni 2015 het predicaat Koninklijk. In de afgelopen 10 jaar is de omzet verdrievoudigd en heeft ze haar marktpositie verder uitgebouwd. Royal Steensma heeft naast vier vestigingen in Nederland, een eigen vestiging in Thailand.

 

Altijd op de hoogte blijven?