Rooftopbar en nieuwe ondernemers bij Bufkes

Broodjeszaak Bufkes is in beweging. Onlangs opende op het dak van de Bufkesvestiging in de Woonboulevard in Heerlen een rooftopbar. Daarnaast is de vestiging in Weert overgenomen door een nieuwe ondernemers.

Rooftopbar

Bufkes Heerlen

Op 1 juni opende de vestiging van Bufkes op de Woonboulevard in Heerlen de nieuwe rooftopbar. Hier worden naast het gebruikelijke broodjes-assortiment ook vers ambachtelijk ijs, smoothies en ijskoffies geserveerd.

Ondernemer Jeannette de Hoogh: "Met veel enthousiasme en drive heb ik me de afgelopen weken hard gemaakt om dit te realiseren. De beperkende maatregelen die door het coronavirus voor ons allen gelden zorgde bij mij voor extra creativiteit. Met als resultaat een super coole Rooftop bar waar onze gasten heerlijk kunnen genieten.”

Vestiging Weert

Bufkes Weert

Patrick Henssen en Sandra Douven namen 1 juni de vestiging van Bufkes in Weert over van Chris Kiggen, die sinds 2010 de zaak in de Muntpassage uitbaatte. De lunchzaak onderging afgelopen week een metamorfose. Patrick: "Met nieuw meubilair, nieuwe inrichting en uitstraling halen we de zaak weer helemaal naar 2020."

Sandra vult aan: ‘Door de nieuwe uitstraling zijn we echt de huiskamer van de Muntpassage’. Maandag 8 juni opende de zaak weer de deuren voor klanten.

Bufkes

De broodjeszaak Bufkes verkoopt sinds 1995  Bourgondische Broodjes op basis van ambachtelijke, traditionele Limburgse ingrediënten en receptuur. Bekende broodjes zijn Werrem Sjink en Limburger. De Limburgse formule wil de komende jaren blijven groeien.

 

 

Meer over
Lees ook

Broodjesformule Bufkes opent in Best

BEST – Belegde broodjesformule Bufkes opent de deuren in het Brabantse Best. Op het Wilhelminaplein starten de kersverse franchisenemers Max, Wendy, Sven en Demi Madlener een nieuwe, eigentijdse Bufkes vestiging. De opening vond gisteren, 5 juli, plaats. Sinds 1995 verkoopt Bufkes de Lekkerste Bourgondische Broodjes op basis van ambachtelijke, traditionele Limburgse ingrediënten en receptuur. De broodjes Werrem Sjink en Limburger zijn inmiddels beroemd in heel Nederland. De Limburgse broodjesformule timmert hard aan de weg en wil de komende jaren blijven groeien.  

Enthousiaste bakker, Friesland

Enthousiaste bakker, Friesland

Wat ga je doen?Wij zoeken een enthousiaste bakker om dit team te versterken! Je zal in de dagdienst van 06.00-15.00 uur werkzaam zijn. Werkzaamheden: Degen draaien,koekzetten,...

Broodbakker omgeving Zevenaar

Broodbakker omgeving Zevenaar

Wat ga je doen?Voor een ambachtelijke bakkerij in de omgeving van Zevenaar zijn we per direct op zoek naar een (zelfstandig werkend) broodbakker. Alle producten...

Teamleider Bakkerij regio Twente

Teamleider Bakkerij regio Twente

Wat ga je doen?Als teamleider ben je verantwoordelijk voor het effectief inzetten van teamleden, zodat de werkzaamheden efficiënt, veilig en met het maximale...