Rondleiding bouwlocatie Food Innovation Academy

Food Innovation Academy_ontbijt 2

De bouw van de Food Innovation Academy (FIA) in Vlaardingen verloopt goed. Donderdag 4 oktober bereikte deze het hoogste punt. Er kan worden gestart met de afronding van de bouw en de inrichting van de vier verdiepingen.

Om dit te vieren was er een feestelijk ontbijt met brood van Meester Boulanger Hiljo Hillebrand in het Delta Hotel in Vlaardingen. Vervolgens kregen de genodigden een uitgebreide rondleiding op de bouwlocatie.

Meer weten over de Food Innovation Academy? Lees dan het complete artikel in Bakkers in bedrijf 8-2018. Nog geen abonnee? Vraag dan hier twee proefexemplaren aan.

Lees ook
Nieuwe special IJscentrum: Alcohol in ijs

Nieuwe special IJscentrum: Alcohol in ijs

Het IJscentrum heeft een nieuwe special: Alcohol in ijs. SVH Meesterijsbereider Bas van Haaren geeft deze cursus voor de eerste keer op 29 augustus . Hij deelt met de deelnemers zijn kennis over alcohol in ijs.

Nieuwe ronde STAP-subsidie voor branche-erkende trainingen en opleidingen

Nieuwe ronde STAP-subsidie voor branche-erkende trainingen en opleidingen

Op 1 juli aanstaande start opnieuw een aanvraagronde voor de STAP-subsidie: een individuele subsidie van maximaal duizend euro, die is bedoeld voor scholing en ontwikkeling. Diverse trainingen en opleidingen van Bakery Institute, Foodbase en HAS Hogeschool komen op dat moment voor de STAP-subsidie in aanmerking.

Inschrijving voor het Burgemeestersontbijt open voor ambachtelijke bakkers

Inschrijving voor het Burgemeestersontbijt open voor ambachtelijke bakkers

Het Burgemeestersontbijt, onderdeel van het Nationaal Schoolontbijt, is terug van weggeweest. Stichting Ambachtelijke Bakkerij organiseert het Burgemeestersontbijt dit jaar in de eerste week van oktober. Alleen ambachtelijke bakkers kunnen deelnemen.