Robèrt van Beckhoven lanceert special met favoriete recepten

Robèrt van Beckhoven - Meest Meesterlijk persbericht

Meester Patissier en Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven lanceert een ‘best of’-special van zijn magazine Meesterlijk. In Meest Meesterlijk bundelt hij zijn favoriete recepten van de afgelopen jaren.

Meesterlijk van Robèrt is het thuisbakblad van Robèrt van Beckhoven en bestaat sinds 2015. Robèrt: “Meesterlijk heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. Van een “project voor erbij" naar een volwaardig magazine en een prachtig kanaal om onze kennis en passie voor bakken te delen. We produceren het volledig op eigen kracht en in eigen huis. Daar ben ik echt trots op.”

Meest Meesterlijk wordt een eenmalige special die driedubbel zo dik is als gewoonlijk, gevuld met Robèrts 110 beste recepten van de afgelopen jaren. “Door de jaren heen hebben we met Meesterlijk een enorm archief aan recepten opgebouwd. Reden genoeg om ons oeuvre te vieren met een bundeling van de hoogtepunten.”

Meest Meesterlijk is bedoeld als een exclusief collector’s item: er wordt enkel gedrukt wat er wordt besteld. Bestellen kan op de website meesterlijkvanrobert.nl.

Bron: Persbericht

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Dossiers
Lees ook
Jubileumseizoen Heel Holland Bakt van start

Jubileumseizoen Heel Holland Bakt van start

Het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt is begonnen. Het format is voor het jubileumseizoen van dit populaire programma voor thuisbakkers niet gewijzigd. Tien thuisbakkers gaan de strijd met elkaar aan. De jury bestaat zoals altijd uit Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven en André van Duin presenteert het programma

Robèrt van Beckhoven lanceert online masterclasses voor thuisbakkers

Robèrt van Beckhoven lanceert online masterclasses voor thuisbakkers

Robèrt van Beckhoven breidt zijn online platform Meesterlijk van Robèrt uit met online masterclasses. Via een abonnement kunnen thuisbakkers wekelijks masterclasses, recepten en baktips ontvangen.

Bakkerij Robèrt van Beckhoven bezorgt tompoucen voor Koningsdag

Bakkerij Robèrt van Beckhoven bezorgt tompoucen voor Koningsdag

In Amsterdam en Den Bosch opende Meesterlijk van Robèrt twee tijdelijke bezorglocaties voor oranje tompoucen. De Meesterlijke dubbeldekker-tompoucen zijn tot vandaag te bestellen op Thuisbezorgd.nl. Alle opbrengsten gaan naar de Voedselbank.