Robèrt van Beckhoven lanceert online masterclasses voor thuisbakkers

Robert van Beckhoven_bij robert

Foto: Bij Robèrt

Robèrt van Beckhoven breidt zijn online platform Meesterlijk van Robèrt uit met online masterclasses. Via een abonnement kunnen thuisbakkers wekelijks masterclasses, recepten en baktips ontvangen.

Met Meesterlijk van Robèrt wil Meester Patissier en Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven thuisbakkers inspireren en (nog) beter leren bakken. Robèrt: “Het aanbieden van online masterclasses is voor mij en mijn team de volgende stap om thuisbakkers nog beter te kunnen begeleiden. Zo kan ik hen daadwerkelijk laten zíén hoe zij hun bakkunsten kunnen verbeteren. Ze kunnen natuurlijk ook nog steeds een cursus volgen bij onze B’academie in Oisterwijk, maar het online membership is een laagdrempelige optie om vanuit huis beter te leren bakken.”

Thuisbakkers kunnen vanaf 29 november een abonnement afsluiten en ontvangen dan elke bakinspiratie in de vorm van masterclasses, recepten en tips. Ook is er op het platform een uitgebreide bakvragenbibliotheek en kunnen leden vragen stellen aan Robèrt en zijn team. De masterclasses hebben iedere maand een ander thema en beginnen in december met het thema ‘feest’.

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Dossiers
Lees ook
Grip op grondstoffen: suiker

Grip op grondstoffen: suiker

Het Genootschap voor de Bakkerij bestaat tachtig jaar en koos een mooi thema om dat te vieren: Grip op Grondstoffen. Na de eerste bijeenkomst over graan bij Bakkerij van Vessem streek het gezelschap deze keer neer bij Robèrt van Beckhoven in Oisterwijk om te praten over suiker.

Voorjaarsbijeenkomst Genootschap voor de Bakkerij gaat over suiker

Voorjaarsbijeenkomst Genootschap voor de Bakkerij gaat over suiker

Het Genootschap voor de Bakkerij zette in 2019 het thema Grip op Grondstoffen op de agenda. De voorjaarsbijeenkomst op 21 mei staat in het teken van suiker. De locatie is Bij Robèrt, het bedrijf van Robèrt van Beckhoven in Oisterwijk.  Er zijn veel vragen over de grondstof suiker. Is het werkelijk zo slecht voor je? Waar zit het...

De perfecte foodpairing van brood en bier

De perfecte foodpairing van brood en bier

Brood en bier gaan goed samen. Bij de juiste combinatie versterken de smaken elkaar. Meester Patissier en Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven en biersommelier Fiona de Lange geven tips voor de perfecte foodpairing van bier en brood. Voor beide producten zijn hoogwaardige ingrediënten essentieel. Bier dat is gebrouwen van hele goedkope...