Robèrt van Beckhoven lanceert online masterclasses voor thuisbakkers

23 november 2022 Redactie Bakkers in bedrijf

Foto: Bij Robèrt

Robèrt van Beckhoven breidt zijn online platform Meesterlijk van Robèrt uit met online masterclasses. Via een abonnement kunnen thuisbakkers wekelijks masterclasses, recepten en baktips ontvangen.

Met Meesterlijk van Robèrt wil Meester Patissier en Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven thuisbakkers inspireren en (nog) beter leren bakken. Robèrt: “Het aanbieden van online masterclasses is voor mij en mijn team de volgende stap om thuisbakkers nog beter te kunnen begeleiden. Zo kan ik hen daadwerkelijk laten zíén hoe zij hun bakkunsten kunnen verbeteren. Ze kunnen natuurlijk ook nog steeds een cursus volgen bij onze B’academie in Oisterwijk, maar het online membership is een laagdrempelige optie om vanuit huis beter te leren bakken.”

Thuisbakkers kunnen vanaf 29 november een abonnement afsluiten en ontvangen dan elke bakinspiratie in de vorm van masterclasses, recepten en tips. Ook is er op het platform een uitgebreide bakvragenbibliotheek en kunnen leden vragen stellen aan Robèrt en zijn team. De masterclasses hebben iedere maand een ander thema en beginnen in december met het thema ‘feest’.

Altijd op de hoogte blijven?