Robèrt van Beckhoven lanceert online masterclasses voor thuisbakkers

Foto: Bij Robèrt
Robèrt van Beckhoven breidt zijn online platform Meesterlijk van Robèrt uit met online masterclasses. Via een abonnement kunnen thuisbakkers wekelijks masterclasses, recepten en baktips ontvangen.
Met Meesterlijk van Robèrt wil Meester Patissier en Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven thuisbakkers inspireren en (nog) beter leren bakken. Robèrt: “Het aanbieden van online masterclasses is voor mij en mijn team de volgende stap om thuisbakkers nog beter te kunnen begeleiden. Zo kan ik hen daadwerkelijk laten zíén hoe zij hun bakkunsten kunnen verbeteren. Ze kunnen natuurlijk ook nog steeds een cursus volgen bij onze B’academie in Oisterwijk, maar het online membership is een laagdrempelige optie om vanuit huis beter te leren bakken.”
Thuisbakkers kunnen vanaf 29 november een abonnement afsluiten en ontvangen dan elke bakinspiratie in de vorm van masterclasses, recepten en tips. Ook is er op het platform een uitgebreide bakvragenbibliotheek en kunnen leden vragen stellen aan Robèrt en zijn team. De masterclasses hebben iedere maand een ander thema en beginnen in december met het thema ‘feest’.
Altijd op de hoogte blijven?
Dossiers
Meer over
Lees ook
Jubileumseizoen Heel Holland Bakt van start
Het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt is begonnen. Het format is voor het jubileumseizoen van dit populaire programma voor thuisbakkers niet gewijzigd. Tien thuisbakkers gaan de strijd met elkaar aan. De jury bestaat zoals altijd uit Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven en André van Duin presenteert het programma
Bakkerij Robèrt van Beckhoven bezorgt tompoucen voor Koningsdag
In Amsterdam en Den Bosch opende Meesterlijk van Robèrt twee tijdelijke bezorglocaties voor oranje tompoucen. De Meesterlijke dubbeldekker-tompoucen zijn tot vandaag te bestellen op Thuisbezorgd.nl. Alle opbrengsten gaan naar de Voedselbank.
Robèrt van Beckhoven lanceert special met favoriete recepten
Meester Patissier en Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven lanceert een ‘best of’-special van zijn magazine Meesterlijk. In Meest Meesterlijk bundelt hij zijn favoriete recepten van de afgelopen jaren.