Rob Besseling nieuwe algemeen directeur Top Bakkers

topbakkers

Wim Doedens vertrekt als algemeen directeur bij Top Bakkers. Na zes jaar in deze functie vindt hij het tijd voor vernieuwing. Rob Besseling volgt hem op. Dat maakt de organisatie bekend op de website

"Met grote vreugde kondig ik Rob Besseling aan als mijn opvolger bij Top Bakkers", schrijft Doedens op Linked In. "Na alweer een kleine zes jaren met veel plezier en betrokkenheid de functie van Algemeen directeur Top Bakkers te hebben ingevuld, werd het tijd voor vernieuwing. Zeker in een snel veranderende (Foodservice)markt en samenleving."

Besseling wordt 3 mei aangesteld. Na een inwerkperiode van vier maanden volgt hij Wim Doedens op als Algemeen Directeur. Besseling heeft veel ervaring in de retail en foodservice, met name in de out of home-markt. Hij werkte onder andere als Out of Home directeur bij Coca-Cola en algemeen directeur van FFC (Kwalitaria). Zijn laatste functie was commercieel directeur bij cateraar Vitam.

65 ambachtelijke en grootbakkerijen zijn aangesloten bij Topbakkers. Deze bakkers hebben hun eigen streekspecialiteiten. Zij krijgen landelijke ondersteuning van Topbakkers. Onder andere op het gebied van professioneel account- en kwaliteitsmanagement. 

Bron: Topbakkers

Dossiers
Meer over
Lees ook
Bakker Wim Blom is Topbakker van het jaar

Bakker Wim Blom is Topbakker van het jaar

Bakker Wim Blom uit Hasselt heeft de titel Topbakker van het jaar gewonnen. Bakker Koenen uit Westervoort belandde op de tweede plek. En de derde plaats was voor bakkerij van Doorn uit Schijndel.

Bedrijfsopvolging bakkerijbranche erkend als serieus probleem

Bedrijfsopvolging bakkerijbranche erkend als serieus probleem

De bakkerijbranche kampt met onvoldoende serieuze overnamekandidaten. Dat erkennen het Echte Bakkersgilde, Heerlijk & Heerlijk, Ambachtsbakker, Top Bakkers, Bakeplus, Beko, Kredietunie Bakkerij Ondernemers, Nationale Bakkerij Academie, NBOV en NEBAFA. “Deze problematiek raakt ons allemaal”, onderschrijven de partijen. “Zonder enthousiaste opvolgers...