Rob Besseling nieuwe algemeen directeur Top Bakkers

29 april 2021 Redactie Bakkers in bedrijf

Wim Doedens vertrekt als algemeen directeur bij Top Bakkers. Na zes jaar in deze functie vindt hij het tijd voor vernieuwing. Rob Besseling volgt hem op. Dat maakt de organisatie bekend op de website

"Met grote vreugde kondig ik Rob Besseling aan als mijn opvolger bij Top Bakkers", schrijft Doedens op Linked In. "Na alweer een kleine zes jaren met veel plezier en betrokkenheid de functie van Algemeen directeur Top Bakkers te hebben ingevuld, werd het tijd voor vernieuwing. Zeker in een snel veranderende (Foodservice)markt en samenleving."

Besseling wordt 3 mei aangesteld. Na een inwerkperiode van vier maanden volgt hij Wim Doedens op als Algemeen Directeur. Besseling heeft veel ervaring in de retail en foodservice, met name in de out of home-markt. Hij werkte onder andere als Out of Home directeur bij Coca-Cola en algemeen directeur van FFC (Kwalitaria). Zijn laatste functie was commercieel directeur bij cateraar Vitam.

65 ambachtelijke en grootbakkerijen zijn aangesloten bij Topbakkers. Deze bakkers hebben hun eigen streekspecialiteiten. Zij krijgen landelijke ondersteuning van Topbakkers. Onder andere op het gebied van professioneel account- en kwaliteitsmanagement. 

Bron: Topbakkers

Altijd op de hoogte blijven?