Vroeg is het leerbedrijf van ROC Midden Nederland

3 juli 2017

Restaurant Vroeg uit Bunnik is het leerbedrijf van het jaar van ROC Midden Nederland. Tijdens de relatiemiddag in stadion Galgenwaard kozen de aanwezige gasten uit zes genomineerde leerbedrijven Vroeg tot winnaar.

Leerbedrijf van het jaar

“We zijn eerder al eens uitgeroepen als leerbedrijf van het jaar, maar deze is extra bijzonder. Al de genomineerde leerbedrijven waren sterk met een goed verhaal. Dan zijn we zeker trots dat zo’n breed publiek van alle mogelijke branches ons verkiezen tot leerbedrijf van het jaar", aldus Harold Wennink, bedrijfsleider van Vroeg. “We investeren veel tijd in het opleiden en begeleiden van onze leerlingen. Dat doen we natuurlijk omdat Vroeg staat voor kwaliteit, maar ook omdat we ze de liefde en passie van het ambacht mee willen geven.”

Wessel Jansen, in opleiding voor zelfstandig werkend kok is het hier helemaal mee eens en mag de prijs in ontvangst nemen. “Ik werk hier met erg veel plezier en leer er veel. De leermeester en alle andere collega’s hebben veel ervaring en brengen dit met enthousiasme over. Zo leren we mooie producten maken. Ik ben nog lang niet klaar en wil zeker nog verder.”

Bas Scheerhoorn stagecoördinator van het Facility, Horeca en Travel College: “Vroeg is echt een goed bedrijf. Ze zijn zeer betrokken bij onze studenten en werken op verschillende manieren met ons samen aan het onderwijs. Ze geven regelmatig workshops en participeren in werkveld overleggen. Een actief en betrokken bedrijf. Ze verdienen dit echt”.

ROC Midden Nederland

ROC Midden Nederland heeft dit jaar voor het eerst het leerbedrijf van het jaar gekozen. Er wordt intensief samengewerkt met onze leerbedrijven. Samen wordt er actueel en relevant onderwijs ontwikkelt. Tijdens de verkiezing wordt hier bij stil gestaan.  ROC Midden Nederland is trots op de samenwerking en de betrokkenheid van de leerbedrijven. Samen wordt er gewerkt aan het onderwijs en de ontwikkeling van studenten.

Vroeg

Vroeg is een restaurant, bakkerij, leerbedrijf, winkel én vergaderlocatie in één. De bakkerij is een begrip in de regio en daarbuiten. Het ambacht staat hier centraal. Dagelijks bakken de bakkers hier handgemaakt brood volgens eigen recept. Het pure product staat daarbij altijd voorop.

Altijd op de hoogte blijven?