Razendsnelle broodjes bij nieuwe stationsformule Treck

Impresse Treck Haarlem_HMS Host

Foto: Impressie TRECK Haarlem - HMSHost

Stationsformule Broodzaak verandert in TRECK. Een nieuwe formule, afgestemd op snelheid en service voor de gehaaste treinreiziger. 

Dat maakt eigenaar HMSHost, onderdeel van Autogrill, bekend. HMSHost International werkt al sinds 2015 samen met de Nationale Spoorwegen en nam de stationsformule Broodzaak vorig jaar over. Treck is het grootste eigen merk van HMSHost in Nederland.

Volgens de specialist in reizigershoreca hebben reizigers op stations behoefte aan een nieuwe formule. De helft van hen is niet langer dan 5 minuten op een station, blijkt uit onderzoek van GfK onder 2.700 treinreizigers. Snelheid is dus geboden. Dat wil TRECK bieden met zelfscankassa’s en een speciale snelle koffiemachines van Jacobs Douwe Egberts. 

De goedlopende producten in het huidige assortiment van de Broodzaak mogen blijven en worden aangevuld met “een aantal unieke en eigenzinnige producten”. Soep, kleine warme snacks en een speciaal ontwikkelde 'pizza-twister' moeten de treinreizigers rond 16.00u over hun dip heen helpen. 

Haarlem, Amersfoort en Leiden zijn het eerst aan de beurt; op station Haarlem opent de eerste TRECK vestiging op 27 mei. De overige 26 Broodzaken gaan in de komende 1,5 jaar over. De huidige medewerkers blijven werken voor de nieuwe formule, meldt FoodClicks.

Bron: Foodlog

Lees ook
Nieuwe online voedselmarktplaats om voedselverspilling te voorkomen

Nieuwe online voedselmarktplaats om voedselverspilling te voorkomen

Antiverspillingsrestaurant Instock lanceert een online marktplaats tegen voedselverspilling. Via de website InstockMarket kunnen horecabedrijven voedseloverschotten en ‘minder mooie’ voedselproducten bestellen om er culinaire gerechten van te maken.

Vreemd gaan

Vreemd gaan

Onlangs was ik in Tirol. Niet om te hossen met Anton, dat past niet bij mij. Maar tijdens mijn vakantie bezocht ik wel enkele bakkers. En wat ik daar zag voelde voor mij toch als ‘vreemd gaan’.

Nieuw foodconcept Vuurbrood

Nieuw foodconcept Vuurbrood

Cor den Boer introduceert het nieuwe foodconcept Vuurbrood. Dit is een afgesloten broodje met vulling dat wordt gegrild. Momenteel zijn er vier varianten: kaas (Shropshire) noten & vruchten, Pekingeend, Marokkaans gekruid lamsgehakt, en chocolade, geroosterde noten & gedroogde vruchten. Alle varianten zijn voorzien van een eigen logo, wat...

Banketbakker ambachtelijke bakkerij omgeving Haaksbergen

Banketbakker ambachtelijke bakkerij omgeving Haaksbergen

Wij zijn op zoek naar een banketbakker die kwaliteit hoog in het vaandel staan heeft en in staat is om zijn of haar collega`s te motiveren. Je komt in een moderne...

Banketbakker industrie omgeving Arnhem FT

Banketbakker industrie omgeving Arnhem FT

Na een gedegen inwerkperiode op de diverse lijnen productsoorten weet je precies hoe de verschillende processen lopen binnen de banketbakkerij. Het vervaardigen...

Productieleider banketbakkerij (meewerkend) Friesland

Productieleider banketbakkerij (meewerkend) Friesland

De productieleider zorgt voor een juiste planning van medewerkers en een juiste aansturing voor de dag. Daarnaast zie je toe op de kwaliteit en hygiëne op de...