Razendsnelle broodjes bij nieuwe stationsformule Treck

Impresse Treck Haarlem_HMS Host

Foto: Impressie TRECK Haarlem - HMSHost

Stationsformule Broodzaak verandert in TRECK. Een nieuwe formule, afgestemd op snelheid en service voor de gehaaste treinreiziger. 

Dat maakt eigenaar HMSHost, onderdeel van Autogrill, bekend. HMSHost International werkt al sinds 2015 samen met de Nationale Spoorwegen en nam de stationsformule Broodzaak vorig jaar over. Treck is het grootste eigen merk van HMSHost in Nederland.

Volgens de specialist in reizigershoreca hebben reizigers op stations behoefte aan een nieuwe formule. De helft van hen is niet langer dan 5 minuten op een station, blijkt uit onderzoek van GfK onder 2.700 treinreizigers. Snelheid is dus geboden. Dat wil TRECK bieden met zelfscankassa’s en een speciale snelle koffiemachines van Jacobs Douwe Egberts. 

De goedlopende producten in het huidige assortiment van de Broodzaak mogen blijven en worden aangevuld met “een aantal unieke en eigenzinnige producten”. Soep, kleine warme snacks en een speciaal ontwikkelde 'pizza-twister' moeten de treinreizigers rond 16.00u over hun dip heen helpen. 

Haarlem, Amersfoort en Leiden zijn het eerst aan de beurt; op station Haarlem opent de eerste TRECK vestiging op 27 mei. De overige 26 Broodzaken gaan in de komende 1,5 jaar over. De huidige medewerkers blijven werken voor de nieuwe formule, meldt FoodClicks.

Bron: Foodlog

Lees ook
Vreemd gaan

Vreemd gaan

Onlangs was ik in Tirol. Niet om te hossen met Anton, dat past niet bij mij. Maar tijdens mijn vakantie bezocht ik wel enkele bakkers. En wat ik daar zag voelde voor mij toch als ‘vreemd gaan’.

Nieuw foodconcept Vuurbrood

Nieuw foodconcept Vuurbrood

Cor den Boer introduceert het nieuwe foodconcept Vuurbrood. Dit is een afgesloten broodje met vulling dat wordt gegrild. Momenteel zijn er vier varianten: kaas (Shropshire) noten & vruchten, Pekingeend, Marokkaans gekruid lamsgehakt, en chocolade, geroosterde noten & gedroogde vruchten. Alle varianten zijn voorzien van een eigen logo, wat...

Overname Broodzaak door HMSHost International

Overname Broodzaak door HMSHost International

HMSHost International neemt de Broodzaak over van NS Stations. De medewerkers van NS Stations zijn hier 2 augustus over geïnformeerd. De organisatie gaat vanaf 1 december 2018 alle 29 vestigingen van de keten exploiteren. Het contract heeft een looptijd van 10 jaar en is per direct goed voor een omzet van 30 miljoen euro per jaar. Nieuw eigen broodmerk...

Broodbakker gezocht, omgeving Apeldoorn

Broodbakker gezocht, omgeving Apeldoorn

Wij zijn op zoek naar een allround broodbakker of een ovenist. Je zal groot- en kleinbrood gaan maken.

Zelfstandig werkend banketbakker/patissier omgeving Zutphen

Zelfstandig werkend banketbakker/patissier omgeving Zutphen

Onze klant in de omgeving van Zutphen is per direct op zoek naar een zelfstandig werkend banketbakker/ patissier.

Banketbakker omgeving Nijkerk

Banketbakker omgeving Nijkerk

In verband met een nieuwe locatie en aangepaste werkwijze is onze opdrachtgever op zoek naar een banketbakker voor de lange termijn.