Puur thee van theesommelier Veerle Stoffels

16 juni 2020

“Zij die nog denken dat theedrinken voor zieke mensen is, zullen wij met dit boek gegarandeerd op andere gedachten brengen.” Thee wordt alsmaar populairder, een tendens die wordt aangewakkerd door onze groeiende bewustwording van wat we consumeren en de toenemende aandacht voor een gezonde levensstijl.

Welke thee drink ik het best op welk moment van de dag? Waar komen de verschillende soorten thee vandaan? Waarop moet ik letten bij het zetten van thee, wat zijn de gevolgen voor de smaak en wat zijn de gezondheidseffecten van thee? Theesommelier Veerle Stoffels leidt je in dit basistheeboek – herzien en aangevuld met de laatste trends – rond in de wereld van thee. Van de noeste arbeid die aan je kop thee voorafgaat en eeuwenoude tradities tot het brede aanbod van theesoorten.

Dit boek nodigt ook uit om zelf te experimenteren, met iceteas, theecocktails en desserts op basis van thee. Samen met diverse suggesties voor ‘foodpairing’ verrast Puur Thee zowel de leek als de liefhebber.

Puur Thee van Veerle Stoffels is verkrijgbaar bij Bazarow, de online boekhandel die meer dan 1,5 miljoen titels binnen 24 uur kan leveren.

Altijd op de hoogte blijven?