Project Techniek wordt Integrated Bakery

14 augustus 2017

Project Techniek bestaat op 1 december 2017 25 jaar. De markt vraagt om verandering en dit is voor het management  aanleiding voor een herpositionering. Het resultaat is een nieuwe propositie en een nieuwe naam, Integrated Bakery.

Project Techniek kijkt terug op een kwart eeuw waarin samen met leveranciers heel veel mooie projecten gerealiseerd zijn in zowel binnen- als buitenland. “Wij zijn in Nederland en België onderdeel geweest van de technische evolutie en zijn daar richting de machinebouwers vaak ook sturend geweest met oplossingen. Het resultaat anno nu is een brede expertise en ervaring, wat heel uniek blijkt te zijn over de hele wereld”, aldus Frans van der Schoot, Oprichter en Algemeen Directeur van Project Techniek.

Bredere dienstverlening

Sinds 2004 brengt Project Techniek deze expertise en ervaring ook over naar de internationale markt en dan met name naar ‘opkomende markten’. Aanvankelijk als bakkerij engineer en later als consultant met een bredere dienstverlening.

“De laatste jaren merken we dat onze klanten veel meer behoefte hebben dan technisch advies. Ze willen geholpen worden vanaf het begin tot en met de inbedrijfstelling en veelal ook daarna bij het bewaken en corrigeren. Met betrekking tot projectrealisatie zoekt de klant duidelijk naar één partij die de verantwoordelijkheid neemt voor het eindresultaat en performance garandeert en dan, bij voorkeur, een onafhankelijke partij met kennis en ervaring”, aldus Frans.

Dit is voor Project Techniek de aanleiding geweest tot een herpositionering richting Systeem Integrator onder een nieuwe naam, Integrated Bakery.  Als System Integrator ontwikkeld Integrated Bakery bakkerijen door het integreren van individuele systemen en machines, tot een compleet werkende oplossing. Hierbij focust Integrated Bakery zich op de techniek en streven ze naar de meest optimale oplossing, op basis van een turn-key levering.

Altijd op de hoogte blijven?