Programma Beko Verpakkingen op Bakkersvak

BV Mannensleeve chique

ROSMALEN - Beko Verpakkingen(stand C1013) toont op Bakkersvak 2017 de Mannensleeve. Een sleeve (hoes) die eenvoudig over een schnittdoosje 25x10x9 cm geschoven kan worden. Een efficiënte verpakking elke (banket)bakker, een stijlvol cadeau-idee voor elke consument. De attente buurman of collega, de jarige opa, de schoolmeester waarvan je afscheid neemt en natuurlijk vaders. Voor al die keren dat een man in het zonnetje wordt gezet is de sleeve een toepasselijke verpakking. Verkrijgbaar in twee stijlen: Casual en Chique. Bij de casual variant wordt een stift meegeleverd. Hiermee kan de bakker of zijn klant de sleeve voorzien van een toepasselijke tekst, een bedankje of een persoonlijke boodschap.

Chocoladeverpakkingen

Aansluitend op het Chocolade Compleet-concept presenteert Beko Verpakkingen tijdens Bakkersvak verpakkingen en allerlei soorten, maten en kleuren.

Feest in de bakkerswinkel

Een consument komt dikwijls in een bakkerswinkel als het feest is. Daarom heeft Beko Verpakkingen twee populaire verpakkingen nog feestelijker gemaakt. De cijfertaartdoos en de halve meter taartdoos. De klassieke cijfertaartdoos is een absolute hardloper in het assortiment van Beko Verpakkingen en heeft zijn rode jasje ingeruild voor een nieuwe frisse print. De halve meter taartdoos is een eyecatcher en met de tekst ‘Halve Meter Lekkernij’ nu universeel inzetbaar. De dozen zijn voorzien van een fuchsia binnenzijde. Beko Verpakkingen helpt de (banket)bakker om lekkernijen te verkopen als cadeautjes. De jammiebox, liefdesdoosjes en thema verpakkingen zijn geschikt voor Valentijn, Pasen, Moederdag, Vaderdag, Koningsdag en nog veel meer feestelijke gelegenheden.

Milieuvriendelijke papieren bakvormen

Bakvormen zijn er niet alleen voor taarten, cupcakes of koekjes. Ook voor pizza’s en (borrel)brood is er keus genoeg. Beko Verpakkingen biedt verschillende milieuvriendelijke, papieren bakvormen.

Lees ook
Duurzame droom van Trash’ure Taarten wordt werkelijkheid

Duurzame droom van Trash’ure Taarten wordt werkelijkheid

Een ‘tiptop-worteltaart’ van de worteltopjes en -puntjes die anders in de container zouden verdwijnen. Een code-roodfruittaart van geredde frambozen. Het gebak van Trash’ure Taarten is gemaakt van producten die anders worden weggegooid. De afnemers van deze taarten, voornamelijk bedrijven en organisaties, dragen zo op een leuke manier een steentje bij...

Empack Nederland wil naar afvalvrije beurs

Empack Nederland wil naar afvalvrije beurs

Empack Nederland wil stapsgewijs naar een afvalvrije beurs. Over drie jaar moet Empack 2024 een beurs zijn zonder restafval waar alleen grondstoffen voor hergebruik overblijven. Hiervoor lanceert Empack Nederland tijdens de komende beurseditie op 8 en 9 september 2021 het project ‘Empack Towards Zero Waste’.

Empack verhuist in 2022 naar Evenementenhal Gorinchem

Empack verhuist in 2022 naar Evenementenhal Gorinchem

Vakbeurs Empack verhuist in 2022 plaats naar Evenementenhal Gorinchem. De eerste editie op deze nieuwe locatie is op 5, 6 en 7 april 2022. In de oneven jaren blijft de verpakkingsbeurs plaatsvinden in de Brabanthallen.