Programma Beko Verpakkingen op Bakkersvak

BV Mannensleeve chique

ROSMALEN - Beko Verpakkingen(stand C1013) toont op Bakkersvak 2017 de Mannensleeve. Een sleeve (hoes) die eenvoudig over een schnittdoosje 25x10x9 cm geschoven kan worden. Een efficiënte verpakking elke (banket)bakker, een stijlvol cadeau-idee voor elke consument. De attente buurman of collega, de jarige opa, de schoolmeester waarvan je afscheid neemt en natuurlijk vaders. Voor al die keren dat een man in het zonnetje wordt gezet is de sleeve een toepasselijke verpakking. Verkrijgbaar in twee stijlen: Casual en Chique. Bij de casual variant wordt een stift meegeleverd. Hiermee kan de bakker of zijn klant de sleeve voorzien van een toepasselijke tekst, een bedankje of een persoonlijke boodschap.

Chocoladeverpakkingen

Aansluitend op het Chocolade Compleet-concept presenteert Beko Verpakkingen tijdens Bakkersvak verpakkingen en allerlei soorten, maten en kleuren.

Feest in de bakkerswinkel

Een consument komt dikwijls in een bakkerswinkel als het feest is. Daarom heeft Beko Verpakkingen twee populaire verpakkingen nog feestelijker gemaakt. De cijfertaartdoos en de halve meter taartdoos. De klassieke cijfertaartdoos is een absolute hardloper in het assortiment van Beko Verpakkingen en heeft zijn rode jasje ingeruild voor een nieuwe frisse print. De halve meter taartdoos is een eyecatcher en met de tekst ‘Halve Meter Lekkernij’ nu universeel inzetbaar. De dozen zijn voorzien van een fuchsia binnenzijde. Beko Verpakkingen helpt de (banket)bakker om lekkernijen te verkopen als cadeautjes. De jammiebox, liefdesdoosjes en thema verpakkingen zijn geschikt voor Valentijn, Pasen, Moederdag, Vaderdag, Koningsdag en nog veel meer feestelijke gelegenheden.

Milieuvriendelijke papieren bakvormen

Bakvormen zijn er niet alleen voor taarten, cupcakes of koekjes. Ook voor pizza’s en (borrel)brood is er keus genoeg. Beko Verpakkingen biedt verschillende milieuvriendelijke, papieren bakvormen.

Lees ook
Vakbeurs Bakkersvak verplaatst naar oktober

Vakbeurs Bakkersvak verplaatst naar oktober

De komende editie van Bakkersvak & IJs-Vak die gepland staat op 6, 7 en 8 maart 2022 in Evenementenhal Gorinchem wordt verplaatst naar 16, 17 en 18 oktober 2022 vanwege de aangepaste overheidsmaatregelen.

Bakkersvak viert in maart tiende editie

Bakkersvak viert in maart tiende editie

Van zondag 6 tot en met dinsdag 8 maart 2022 vindt in de Evenementenhal Gorinchem de tiende editie van Bakkersvak plaats. Exposanten van het eerste uur blikken terug en vooruit op de nationale bakkerijbeurs. “Bakkersvak is dé plek om als bedrijf je innovaties te laten zien, inspiratie te delen en vakgenoten te ontmoeten.”

Op naar 10 jaar Bakkersvak in 2022

Op naar 10 jaar Bakkersvak in 2022

In deze editie van Bakkers in Bedrijf trappen we eindelijk af met beursnieuws uit de sector. Corine Visser, Head of Cluster bij Easyfairs en daarmee eindverantwoordelijke van Bakkersvak, neemt ons mee in het laatste nieuws rondom de beurs: “Eindelijk mogen we weer, en wat is het bijzonder om te zien wat een beurs aan emoties bij mensen teweegbrengt.”