Programma Beko Verpakkingen op Bakkersvak

BV Mannensleeve chique

ROSMALEN - Beko Verpakkingen(stand C1013) toont op Bakkersvak 2017 de Mannensleeve. Een sleeve (hoes) die eenvoudig over een schnittdoosje 25x10x9 cm geschoven kan worden. Een efficiënte verpakking elke (banket)bakker, een stijlvol cadeau-idee voor elke consument. De attente buurman of collega, de jarige opa, de schoolmeester waarvan je afscheid neemt en natuurlijk vaders. Voor al die keren dat een man in het zonnetje wordt gezet is de sleeve een toepasselijke verpakking. Verkrijgbaar in twee stijlen: Casual en Chique. Bij de casual variant wordt een stift meegeleverd. Hiermee kan de bakker of zijn klant de sleeve voorzien van een toepasselijke tekst, een bedankje of een persoonlijke boodschap.

Chocoladeverpakkingen

Aansluitend op het Chocolade Compleet-concept presenteert Beko Verpakkingen tijdens Bakkersvak verpakkingen en allerlei soorten, maten en kleuren.

Feest in de bakkerswinkel

Een consument komt dikwijls in een bakkerswinkel als het feest is. Daarom heeft Beko Verpakkingen twee populaire verpakkingen nog feestelijker gemaakt. De cijfertaartdoos en de halve meter taartdoos. De klassieke cijfertaartdoos is een absolute hardloper in het assortiment van Beko Verpakkingen en heeft zijn rode jasje ingeruild voor een nieuwe frisse print. De halve meter taartdoos is een eyecatcher en met de tekst ‘Halve Meter Lekkernij’ nu universeel inzetbaar. De dozen zijn voorzien van een fuchsia binnenzijde. Beko Verpakkingen helpt de (banket)bakker om lekkernijen te verkopen als cadeautjes. De jammiebox, liefdesdoosjes en thema verpakkingen zijn geschikt voor Valentijn, Pasen, Moederdag, Vaderdag, Koningsdag en nog veel meer feestelijke gelegenheden.

Milieuvriendelijke papieren bakvormen

Bakvormen zijn er niet alleen voor taarten, cupcakes of koekjes. Ook voor pizza’s en (borrel)brood is er keus genoeg. Beko Verpakkingen biedt verschillende milieuvriendelijke, papieren bakvormen.

Lees ook
Kennissessies op Empack 2022

Kennissessies op Empack 2022

Tijdens de verpakkingsbeurs Empack staan er verschillende kennissessies op het programma over uiteenlopende onderwerpen, zoals recyclebare verpakkingsoplossingen en circulariteit. Netwerkpartners KIDV, KVK, Brightlands, NRK en HAS delen hun kennis.

Dutch Pastry Award en Beste Bonbon van Nederland 2022 gaan online door

Dutch Pastry Award en Beste Bonbon van Nederland 2022 gaan online door

Het Dutch Pastry Team organiseert op 7 maart 2022 de Dutch Pastry Award en Beste Bonbon van Nederland. Dit jaar zijn de Dutch Pastry Award en Beste Bonbon van Nederland voor iedereen online te volgen via een YouTube livestream. Net als op Bakkersvak vormen de showstukken weer één van de hoogtepunten. “Het is een visueel spektakel van vakmanschap, creativiteit...

IJs-Vakwedstrijden schuiven door naar oktober

IJs-Vakwedstrijden schuiven door naar oktober

Easyfairs maakte 31 januari bekend dat Bakkersvak en IJsvak in 2022 plaatsvinden op 16, 17 en 18 oktober. Dit heeft ook gevolgen voor de IJs-VakWedstrijden. Deze schuiven mee naar oktober 2022.