Programma Beko Verpakkingen op Bakkersvak

BV Mannensleeve chique

ROSMALEN - Beko Verpakkingen(stand C1013) toont op Bakkersvak 2017 de Mannensleeve. Een sleeve (hoes) die eenvoudig over een schnittdoosje 25x10x9 cm geschoven kan worden. Een efficiënte verpakking elke (banket)bakker, een stijlvol cadeau-idee voor elke consument. De attente buurman of collega, de jarige opa, de schoolmeester waarvan je afscheid neemt en natuurlijk vaders. Voor al die keren dat een man in het zonnetje wordt gezet is de sleeve een toepasselijke verpakking. Verkrijgbaar in twee stijlen: Casual en Chique. Bij de casual variant wordt een stift meegeleverd. Hiermee kan de bakker of zijn klant de sleeve voorzien van een toepasselijke tekst, een bedankje of een persoonlijke boodschap.

Chocoladeverpakkingen

Aansluitend op het Chocolade Compleet-concept presenteert Beko Verpakkingen tijdens Bakkersvak verpakkingen en allerlei soorten, maten en kleuren.

Feest in de bakkerswinkel

Een consument komt dikwijls in een bakkerswinkel als het feest is. Daarom heeft Beko Verpakkingen twee populaire verpakkingen nog feestelijker gemaakt. De cijfertaartdoos en de halve meter taartdoos. De klassieke cijfertaartdoos is een absolute hardloper in het assortiment van Beko Verpakkingen en heeft zijn rode jasje ingeruild voor een nieuwe frisse print. De halve meter taartdoos is een eyecatcher en met de tekst ‘Halve Meter Lekkernij’ nu universeel inzetbaar. De dozen zijn voorzien van een fuchsia binnenzijde. Beko Verpakkingen helpt de (banket)bakker om lekkernijen te verkopen als cadeautjes. De jammiebox, liefdesdoosjes en thema verpakkingen zijn geschikt voor Valentijn, Pasen, Moederdag, Vaderdag, Koningsdag en nog veel meer feestelijke gelegenheden.

Milieuvriendelijke papieren bakvormen

Bakvormen zijn er niet alleen voor taarten, cupcakes of koekjes. Ook voor pizza’s en (borrel)brood is er keus genoeg. Beko Verpakkingen biedt verschillende milieuvriendelijke, papieren bakvormen.

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Lees ook
Feest van herkenning in Gorinchem

Feest van herkenning in Gorinchem

In de evenementenhal in Gorinchem was afgelopen week de vakbeurs Bakkersvak. Eindelijk … Het was voor het eerst sinds corona dat ik bedrijven, collega-docenten, studenten en andere mensen uit het vak in een ontspannen sfeer mocht ontmoeten.

Luc Blok maakt beste meesterlijke ijsje

Luc Blok maakt beste meesterlijke ijsje

Tijdens Vakbeurs Bakkersvak en IJs-Vak gingen de SVH Meesterijsbereiders op zoek naar het beste meesterlijke ijsje. Bezoekers konden stemmen op hun favoriet en bepaalden dat Key West Lemon Pie van Luc Blok het lekkerste ijsje was.

Jan-Aart Schuld geeft tips voor energie besparen in de bakkerij

Jan-Aart Schuld geeft tips voor energie besparen in de bakkerij

Op de derde dag van Bakkersvak en IJs-Vak gaf Jan-Aart Schuld van Bakkerij Schuld een presentatie over zijn stappen om zijn bakkerij energieneutraal te maken. Jan zag al jaren het potentieel om zijn bakkerij te innoveren. Door corona en de situatie in Oekraïne werd hij gedwongen om hiervoor sneller met oplossingen te komen.