Programma Bake Out 2019 is rond

4 maart 2019

Dit jaar organiseren NBOV en Stichting Ambachtelijke Bakkerij voor het eerst Bake Out, een bedrijfsuitje voor de ambachtelijke bakkerijbranche. Het programma voor deze eerste editie is rond en bestaat uit workshops, boeiende sprekers, eten, drinken en een groot feest als afsluiting.

Bake Out vindt plaats op zaterdagavond 25 mei in De Rijtuigenloods Amersfoort. De inloop is tussen 18.30 en 20.30 uur. De bezoekers worden ontvangen met een walking dinner en er zijn diverse workshops en activiteiten waarbij ze kunnen aansluiten. Doe bijvoorbeeld inspiratie op bij de nieuwste Meesters Boulanger en Patissier, leer de perfecte foto’s voor je socialmediakanalen te maken en laat je meenemen in de wereld van virtual reality!

Sprekers en live band

Vanaf 20.30 uur geven verschillende sprekers een presentatie. Zo laat Shopology zien hoe je van iedere klant een fan maakt. De Speld LIVE speelt met een lach in op brancheactualiteiten. En Jelle Drijver toont wat social media voor jouw winkel kan betekenen. Er staat nog meer op het programma laat de organisatie weten, maar dat wordt later bekend! Vanaf 22.00 uur begint het feest met een spetterende liveband.

De kaartverkoop voor Bake Out is gestart. Voor slechts € 15,- per persoon exclusief btw zijn kaarten te bestellen op www.bakeout.nl. Eten en drinken voor de hele avond is inbegrepen. Bake Out duurt van 18.30 uur tot 0.00 uur. Dit event mag je volgens de organisatie niet missen!

Altijd op de hoogte blijven?