Prestige Fruit deelt 600 kilo aardbeien uit aan foodprofessionals

6 juli 2020

De coronamaatregelen worden versoepeld en de horeca mag - onder voorwaarden weliswaar - weer open. Om de horeca-ondernemers een hart onder de riem te steken deelde Prestige Fruit 600 kilo aardbeien uit onder foodprofessionals.

Tot en met 25 juni konden konden foodprofessionals zichzelf én een bevriende chef, patissier of bakker trakteren op een gratis doos van zes bakjes aardbeien door @prestigefruit te volgen op Instagram en een bevriende foodprofessional onder de post taggen.

Deze aardbeien-actie was volgens de leverancier van zacht fruit een groot succes. Op 2 juli leverde Prestige Fruit 200 dozen aardbeien op 100 adressen. Daarmee vond 600 kilo van Hollandse aardbeien zijn weg naar foodprofessionals door heel Nederland, waaronder Kees Baars van IJsie Prima en Niek van Waarde van het Boulangerie Team. Van sterrenchefs tot ijsmakers en van bakkers tot patissiers. 

Prestige Fruit levert zacht fruit voor horeca en foodservice. De fruitleverancier wilde met deze actie namens de telers de gastronomie een hart onder de riem steken. "In de handen van chefs, patissiers, bakkers en andere foodprofessionals komt de kwaliteit van ons fruit pas echt tot zijn recht. Zij maken er de mooiste gerechten mee. Niet voor niet is ons motto: onze natuur, jouw signatuur."

Altijd op de hoogte blijven?