Prestige Fruit deelt 600 kilo aardbeien uit aan foodprofessionals

aardbeienactie prestige fruit

De coronamaatregelen worden versoepeld en de horeca mag - onder voorwaarden weliswaar - weer open. Om de horeca-ondernemers een hart onder de riem te steken deelde Prestige Fruit 600 kilo aardbeien uit onder foodprofessionals.

Tot en met 25 juni konden konden foodprofessionals zichzelf én een bevriende chef, patissier of bakker trakteren op een gratis doos van zes bakjes aardbeien door @prestigefruit te volgen op Instagram en een bevriende foodprofessional onder de post taggen.

Deze aardbeien-actie was volgens de leverancier van zacht fruit een groot succes. Op 2 juli leverde Prestige Fruit 200 dozen aardbeien op 100 adressen. Daarmee vond 600 kilo van Hollandse aardbeien zijn weg naar foodprofessionals door heel Nederland, waaronder Kees Baars van IJsie Prima en Niek van Waarde van het Boulangerie Team. Van sterrenchefs tot ijsmakers en van bakkers tot patissiers. 

Prestige Fruit levert zacht fruit voor horeca en foodservice. De fruitleverancier wilde met deze actie namens de telers de gastronomie een hart onder de riem steken. "In de handen van chefs, patissiers, bakkers en andere foodprofessionals komt de kwaliteit van ons fruit pas echt tot zijn recht. Zij maken er de mooiste gerechten mee. Niet voor niet is ons motto: onze natuur, jouw signatuur."

Dossiers
Lees ook
Bakeplus verschuift Open Huis naar 2021

Bakeplus verschuift Open Huis naar 2021

Bakeplus heeft vanwege het coronavirus besloten om het Open Huis te verplaatsen naar het voorjaar van 2021. Hoewel evenementen binnen de anderhalvemeter samenleving weer zijn toegestaan, moeten bijeenkomsten met grote groepen mensen worden voorkomen. Daarom verschuift Bakeplus het evenement naar maandag 1 maart 2021.

Medewerkers in de frontlinie - Afstand houden van collega’s blijkt lastig

Medewerkers in de frontlinie - Afstand houden van collega’s blijkt lastig

Voor ondernemers waren de afgelopen maanden spannend. Welke impact zou de crisis hebben op hun bedrijf? Ook voor medewerkers waren het onzekere tijden. Is het veilig om te gaan werken, voldoen de hygiënemaatregelen en heb ik straks nog een baan? Vier medewerkers vertellen hoe zij de coronatijd ervaren.

Afstand houden blijkt lastig in de dagelijkse praktijk

Afstand houden blijkt lastig in de dagelijkse praktijk

Voor ondernemers waren de afgelopen maanden spannend. Welke impact zou de crisis hebben op hun bedrijf? Ook voor medewerkers waren het onzekere tijden. Is het veilig om te gaan werken, voldoen de hygiënemaatregelen en heb ik straks nog een baan? Vier medewerkers vertellen in Bakkers in bedrijf nummer 6 hoe zij de coronatijd ervaren. Hier alvast één...

Groot ambachtelijk broodbakker te Zutphen

Groot ambachtelijk broodbakker te Zutphen

Wat ga je doen?In deze functie voor de lange termijn werk je met een vast team aan 1 lijn, je wisselt handwerk af met machinaal. En bent met het gehele proces bezig...

Industriele bankerbakkers gezocht, zowel pt als ft, omgeving West Betuwe

Industriele bankerbakkers gezocht, zowel pt als ft, omgeving West Betuwe

Wat ga je doen?Vanwege de groei van ons bedrijf zijn we op zoek naar een parttime of fulltime industriele banketbakker. Als je parttime wilt werken, dan wordt je...

Allround ambachtelijk broodbakker te Rotterdam

Allround ambachtelijk broodbakker te Rotterdam

Wat ga je doen?In deze fulltime functie zullen de werkzaamheden bestaan uit allround productie binnen de bakkerij. Je zal je bezig houden met zowel groot als kleinbrood....