Introductie precisie-weegsysteem

15 september 2016

Beko Techniek introduceert op de Beko Najaarsdagen (maandag 19 en dinsdag 20 september) een innovatief precisie-weegsysteem. Met dit weegsysteem wordt het productieproces inzichtelijk en bestuurbaar vanuit het motto: meten is weten, waardoor er zowel op het gebied van kostenbeheersing als op het gebied van kwaliteit stappen kunnen worden gezet:

  • Grondstoffen worden altijd precies op basis van het recept afgewogen, nooit te veel en nooit te weinig;
  • Recepten worden altijd nauwkeurig opgevolgd; de vastgelegde volgorde wordt strikt gehandhaafd. Dus nooit meer een grondstof vergeten, óók niet na een onderbreking of storing;
  • Het systeem geeft exact inzicht in het verbruik van grondstoffen.

Toepassingsmogelijkheden

De toepassingsmogelijkheden zijn zeer divers. Zo kan een receptenstation als standalone toepassing worden ingezet, waarbij de recepten eenvoudig kunnen worden ingevoerd.

Daarnaast is het mogelijk om meerdere receptenstations in een netwerk te koppelen. De recepten hoeven dan maar op één plaats te worden ingevoerd, maar zijn te gebruiken op alle stations die aan het netwerk zijn gekoppeld.

Verder zijn er koppelingen mogelijk met bijvoorbeeld weegplateaus, vloerwegers, oprijweegschalen, weegbanden en checkwegers, op maat gemaakt en toegespitst op de wensen.

Specialist

Op de beide Najaarsdagen is er van 14:00 uur tot 15:00 uur een extra specialist aanwezig in de stand van Beko Techniek Bakkerijgereedschap om gericht vragen te beantwoorden.

Altijd op de hoogte blijven?