Polderland wordt Debic

Polderland wordt Debic

FrieslandCampina vervangt het merk Polderland met het merk Debic. “Hiermee zetten we alles op alles om ambachtelijke (banket)bakkers optimaal te ondersteunen”, vertelt Marketing manager Debic Benelux Bram van IJsel Smits.

Hoogwaardige ingrediënten en grondstoffen worden steeds belangrijker voor de ambachtelijk bakker. Daar focust Debic zich op. "Als de mensen die achter het merk Debic staan voelen wij ons sterk verantwoordelijk om juist de (banket)bakker te voorzien van de beste slagroom en andere producten. Ook willen we elk ambachtelijk bakkersbedrijf op de juiste manier kunnen ondersteunen in deze snel veranderende tijd. Daarom kiezen we nu voor één merk: Debic", vervolgt IJsel Smits.

De specifieke eigenschappen van de producten van Polderland blijven volgens Debic behouden. Denk aan de witte kleur, gebruikersgemak en de goede stand & stevigheid. Volgens IJsel Smits komen er alleen voordelen bij. De kwaliteit is constanter en de slagroom blijft langer houdbaar. Daarbij komt de praktische ondersteuning van het Debic Team, zoals recepten, demonstraties en advies.

In Bakkers in bedrijf 1-2019 vertellen Dré Eversteijn en Bram van IJsel Smits alles over de transitie en de nieuwe slagroom. Dit nummer verschijnt op 8 februari.

 
Lees ook
Plantaardige vervanger van slagroom

Plantaardige vervanger van slagroom

Vegan is een trend. En daar ligt voor bakkers en patissiers een uitdaging. Ingrediënten als slagroom en eieren lijken onmisbaar. Toch komen er steeds meer producten op de markt die bakkers op weg helpen bij het vegan bakken. Een voorbeeld is Vegantop van Debic.

Debic introduceert vegan slagroomalternatief: Debic Vegantop

Debic introduceert vegan slagroomalternatief: Debic Vegantop

Debic, het zuivelmerk voor de foodservicespecialist van FrieslandCampina, breidt in januari 2022 haar aanbod uit met een gloednieuw product: Debic Vegantop, een volwaardig vegan alternatief voor de klassieke slagroom in de bakkerij, bij de chocolatier en de ijsbereider. De vertrouwde smaak en kwaliteit van Debic wordt daardoor ook beschikbaar voor veganisten.

Nieuw: Debic Slagroom met 8% suiker

Nieuw: Debic Slagroom met 8% suiker

Debic is trots op de Nederlandse banketcultuur waar heerlijke producten gemaakt worden, waarin veel slagroom wordt verwerkt. Dat is niet zo gek in een land met volop koeien in de wei! Opvallend is dat Nederlandse banketbakkers in tegenstelling tot hun Europese collega’s vaak gezoete slagroom gebruiken. Echter vraagt de Nederlandse consument steeds vaker...