Polderland wordt Debic

24 januari 2019

FrieslandCampina vervangt het merk Polderland met het merk Debic. “Hiermee zetten we alles op alles om ambachtelijke (banket)bakkers optimaal te ondersteunen”, vertelt Marketing manager Debic Benelux Bram van IJsel Smits.

Hoogwaardige ingrediënten en grondstoffen worden steeds belangrijker voor de ambachtelijk bakker. Daar focust Debic zich op. "Als de mensen die achter het merk Debic staan voelen wij ons sterk verantwoordelijk om juist de (banket)bakker te voorzien van de beste slagroom en andere producten. Ook willen we elk ambachtelijk bakkersbedrijf op de juiste manier kunnen ondersteunen in deze snel veranderende tijd. Daarom kiezen we nu voor één merk: Debic", vervolgt IJsel Smits.

De specifieke eigenschappen van de producten van Polderland blijven volgens Debic behouden. Denk aan de witte kleur, gebruikersgemak en de goede stand & stevigheid. Volgens IJsel Smits komen er alleen voordelen bij. De kwaliteit is constanter en de slagroom blijft langer houdbaar. Daarbij komt de praktische ondersteuning van het Debic Team, zoals recepten, demonstraties en advies.

In Bakkers in bedrijf 1-2019 vertellen Dré Eversteijn en Bram van IJsel Smits alles over de transitie en de nieuwe slagroom. Dit nummer verschijnt op 8 februari.

 

Altijd op de hoogte blijven?