Planbureau leefomgeving wil herziening aanpak eiwittransitie

Beeld: Pixabay Het PBL beschouwt in nieuw beleid consumptiegedrag als uiting van sociaal-culturele routines in plaats van individuele keuzes. Het bureau adviseert dus om pogingen om de Nederlandse consument meer plantaardig te laten eten toe te spitsen op specifieke situaties, zoals thuis koken. Hierbij wil het planbureau actief allerlei actoren b...
Dossiers
Lees ook
Voedsel van morgen

Voedsel van morgen

Wat eten we in 2050? En waar komt dit voedsel vandaan en hoe wordt het gemaakt? Op deze vragen probeert de tentoonstelling Voedsel van Morgen antwoord te geven. NEMO Science Museum organiseert deze tentoonstelling in samenwerking met Next Nature Network.

Groot ambachtelijk broodbakker te Zutphen

Groot ambachtelijk broodbakker te Zutphen

Wat ga je doen?In deze functie voor de lange termijn werk je met een vast team aan 1 lijn, je wisselt handwerk af met machinaal. En bent met het gehele proces bezig...

Industriele bankerbakkers gezocht, zowel pt als ft, omgeving West Betuwe

Industriele bankerbakkers gezocht, zowel pt als ft, omgeving West Betuwe

Wat ga je doen?Vanwege de groei van ons bedrijf zijn we op zoek naar een parttime of fulltime industriele banketbakker. Als je parttime wilt werken, dan wordt je...

Allround ambachtelijk broodbakker te Rotterdam

Allround ambachtelijk broodbakker te Rotterdam

Wat ga je doen?In deze fulltime functie zullen de werkzaamheden bestaan uit allround productie binnen de bakkerij. Je zal je bezig houden met zowel groot als kleinbrood....