Peter, Hidde, Ton en Michel inspireren tijdens Beko Ledendag

Logo ledendag jpeg

Meester Boulanger Peter Bienefelt, nougat-expert en TV-chef Hidde de Brabander, chocoladechef Ton Jongejan en Europees Kampioen Michel Schröder verzorgen ieder een inspiratiesessie tijdens de eerste Beko Ledendag op 12 juni bij NBC Congrescentrum te Nieuwegein.

Leden van Beko Coöperatie

De dag is exclusief toegankelijk voor de leden van Beko Coöperatie. Zij kunnen deelnemen aan verschillende inspiratiesessies, rondetafelgesprekken, speeddaten met leden van het hoofdbestuur en de ledenraad en kennis maken met de nieuwe coöperatiedirecteur Marquerithe Verheul. De Beko Ledendag begint met een lunch en wordt afgesloten met een Italiaanse barbecue.

 Ondernemerschap & vakmanschap

De centrale thema’s bij de inspiratiesessies zijn ondernemerschap en vakmanschap op het gebied van brood, banket en chocolade. Beko-specialisten Chiel van den Hout, Menno Neutel en Carla Maquiné verzorgen inspiratiesessies over de waarde van uw bedrijf, de beste verpakking van chocolade en het keuren van rozijnen. Wim Mot van Atollspeed demonstreert hoe u supersnel bakt met een highspeed oven. Mariska Boer (Bakker Boer, Goes) vertelt over haar succes met Chocolade Compleet. En in de sessies van Beko-specialisten Ad Visser en Ronald Pijl komt de deskundigheid van uw verkoopteam en de verpakking van de toekomst aan de orde.

Variatie met klassiekers

Michel Schröder demonstreert hoe u authentieke producten, met behoud van een onderscheidend, eigen product, ook met moderne techniek kunt maken. Tijdens de inspiratiesessie van Ton Jongejan, Callebaut Chef van de Chocolate Academy, krijgt u een introductie in Chocolate Tasting: een chocolade proeverij van vier unieke chocolades. Hidde de Brabander inspireert met bijzondere smaakcombinaties van de klassieke nougat. Meester Boulanger Peter Bienefelt legt uit hoe u met een praktisch tien-stappenplan zelf bijzondere meergranenbroden ontwikkelt met een lagere grondstofkostprijs en uw eigen verhaal.

Informele rondetafelgesprekken

De Beko Ledendag begint, na een gezamenlijke lunch, met een officieel deel: de algemene jaarvergadering en regionale bestuursverkiezingen van Beko Coöperatie. Aansluitend spreken de deelnemers tijdens informele rondetafelgesprekken over actuele thema’s met de individuele leden van het bestuur en de ledenraad van Beko, overigens allen bakker. In de loop van de middag starten de inspiratiesessies.

 

Aanmelden

Meer informatie over de Beko Ledendag en het aanmeldingsformulier (alleen voor leden van Coöperatieve Vereniging Beko) vindt u op www.beko-cooperatie.nl.

Lees ook
WVLO: 5 tips om medewerkers wendbaar te krijgen

WVLO: 5 tips om medewerkers wendbaar te krijgen

Mijn bedrijf is klaar voor de volgende stap, maar ik krijg mijn medewerkers niet mee. Ik voel een afstand tussen de mensen van management en productie. Stuk voor stuk issues die te tackelen zijn met wendbaar vakmanschap. WVLO hield een masterclass, waaruit we 5 tips filterden.

De ideale opbouw van een compositie

De ideale opbouw van een compositie

Of het nu een amuse, een taart of een bonbon is: ieder gerecht is een compositie die bestaat uit meerdere componenten. Meesterijsbereider en Meesterpatissier Hidde de Brabander gaat in op de vraag wat de ideale opbouw een compositie is.

Dubbele special IJscentrum: drageren en grab & go chocolade

Dubbele special IJscentrum: drageren en grab & go chocolade

Het IJscentrum komt in maart met een dubbele special voor ijsbereiders, bakkers en banketbakkers. Met Drageren en Grab&Go Chocolade kunnen deze ondernemers hun omzet een flinke boost geven.