Peppernuts Bakery opent in Rotterdam

22 september 2020
Foto: Peppernuts Bakery

Vandaag, 22 september, opent de eerste Peppernuts Bakery in de Koopgoot in Rotterdam. In dit horecaconcept draait alles om peper- en kruidnoten. Deze pop-up is dagelijks geopend tot en met 6 december.

Peppernuts Bakery is een horecaconcept waar naast koffie, thee en verse sappen allerlei baksels met pepernoten op de kaart staan, zoals kruidnotencake, Peppernuts bananenbrood en Peppernuts dadeltaart. Het is onderdeel van Peppernuts. Deze 'pepernotenwinkel' opende de afgelopen weken tien pop-up-stores door heel Nederland. Naast de vaste winkels in Volendam en Amsterdam, zullen die de komende tijd vol staan met nieuwe smaken en producten met de bekende kruidnoot als basis.

Initiatiefnemer en eigenaar van Peppernuts, Miguel Groeneveld: “Wij zijn dag in dag uit bezig met het creëren van unieke smaken en producten gebaseerd op dit typisch Nederlandse koekje, vaak in combinatie met een sterke plaatselijke identiteit. Peppernuts Rotterdam is meer dan alleen een mooie winkel. Voor het eerst in de historie gaan we nu bakken in de zaak."

De Peppernuts Bakery bestaat uit twee delen, namelijk de bar en de lunchroom. Alles is ingesteld op ‘to go’, maar klanten kunnen ook in de lunchroom hun consumptie nuttigen. De bakery werkt samen met lokale partijen voor een deel van de producten en met de studenten van het Brood en Banket College van Zadkine.

Altijd op de hoogte blijven?