Peppernuts Bakery opent in Rotterdam

Peppernuts Bakery_opening persbericht

Foto: Peppernuts Bakery

Vandaag, 22 september, opent de eerste Peppernuts Bakery in de Koopgoot in Rotterdam. In dit horecaconcept draait alles om peper- en kruidnoten. Deze pop-up is dagelijks geopend tot en met 6 december.

Peppernuts Bakery is een horecaconcept waar naast koffie, thee en verse sappen allerlei baksels met pepernoten op de kaart staan, zoals kruidnotencake, Peppernuts bananenbrood en Peppernuts dadeltaart. Het is onderdeel van Peppernuts. Deze 'pepernotenwinkel' opende de afgelopen weken tien pop-up-stores door heel Nederland. Naast de vaste winkels in Volendam en Amsterdam, zullen die de komende tijd vol staan met nieuwe smaken en producten met de bekende kruidnoot als basis.

Initiatiefnemer en eigenaar van Peppernuts, Miguel Groeneveld: “Wij zijn dag in dag uit bezig met het creëren van unieke smaken en producten gebaseerd op dit typisch Nederlandse koekje, vaak in combinatie met een sterke plaatselijke identiteit. Peppernuts Rotterdam is meer dan alleen een mooie winkel. Voor het eerst in de historie gaan we nu bakken in de zaak."

De Peppernuts Bakery bestaat uit twee delen, namelijk de bar en de lunchroom. Alles is ingesteld op ‘to go’, maar klanten kunnen ook in de lunchroom hun consumptie nuttigen. De bakery werkt samen met lokale partijen voor een deel van de producten en met de studenten van het Brood en Banket College van Zadkine.

Dossiers
Lees ook
Prijzen en netwerken tijdens Gastvrij Rotterdam Special

Prijzen en netwerken tijdens Gastvrij Rotterdam Special

Gastvrij Rotterdam verliep dit jaar anders dan normaal. Vanwege de coronamaatregelen geen fysieke beurs, maar een netwerkbijeenkomst op 22 se[tember. Tijdens deze Gastvrij Rotterdam Special werden er prijzen uitgereikt en werd er vooruit gekeken op de toekomst van de beurs en de horecabranche.

Van Delft verstopt 10 Golden Tickets in pepernootverpakkingen

Van Delft verstopt 10 Golden Tickets in pepernootverpakkingen

Van Delft bestaat 140 jaar. Om dit jubileum te vieren, verstopt de pepernotenfabrikant tiende Golden Tickets. in de gouden zakken met pepernoten van Van Delft. De winnaars van de Golden Tickets krijgen een rondleiding in de nieuwe chocoladefabriek van Van Delft en een jaar lang gratis pepernoten.

Voorbeeld registratieformulier gasten IJssalon

Voorbeeld registratieformulier gasten IJssalon

Vanaf 10 augustus moeten horecaondernemers alle gasten vragen om zich te registreren. Dit geldt ook voor ijssalons met zitgelegenheid. Hoe moet zo'n registratieformulier eruit zien? De Vereniging Ambachtelijk IJscentrum helpt ijssalons hierbij en deelt een registratieformulier.

Enthousiaste broodbakker, omgeving Hoogezand

Enthousiaste broodbakker, omgeving Hoogezand

Wat ga je doen?Wil jij werken in een bakkerij waarbij jouw (nieuwe) ideeën welkom zijn en waarbij je kan meedenken over nieuwe producten? Wij zoeken voor een...

Broodbakker in Den Haag

Broodbakker in Den Haag

Wat ga je doen? Ter uitbreiding van het huidige team komt er een functie van allround broodbakker bij. Deze is voor de lange termijn en voor 38 uur per week. In...

Broodbakker omgeving Utrecht

Broodbakker omgeving Utrecht

Wat ga je doen? In deze fulltime functie (38 werkuren) zal je werken in wisselende diensten. De werktijden zijn overdag van 10:00 – 18:00 uur en in de nachtdienst...