Pensioen Pro Award 2023 voor Bakkers Pensioenfonds

14 juli 2023 Unsplash

Het Bakkers Pensioenfonds won op 22 juni de Pensioen Pro Award 2023 in de categorie vermogensbeheer. Dat maakt de Kredietunie Bakkerij Ondernemers (KBO) bekend met een persbericht. “Daar zijn we erg trots op!”

Pensioen Pro reikte in 2023 voor de tiende keer de Pensioen Pro Awards uit. Deze vakprijzen zijn bestemd voor uitblinkers, doordenkers en baanbrekers in de pensioensector. Naast de prijzen als Pensioenfonds van het jaar en Beste pensioenfonds zijn er ook thema-awards voor verschillende categorieën, zoals verantwoord beleggen, innovatie en communicatie. De vakjury wees het Bakkers Pensioenfonds aan als winnaar in de categorie Vermogensbeheer.

Bakkers Pensioenfonds

Bakkerijondernemers kunnen voor hun bedrijf geld lenen bij de Kredietunie Bakkerij Ondernemers (KBO). Het Bakkers Pensioenfonds draagt hieraan bij. Zij lenen geld aan KBO, waarmee ondernemers in de bakkerij weer geld kunnen lenen. “Het Bakkers Pensioenfonds is het eerste pensioenfonds in Nederland dat zoiets doet”, meldt KBO. “Daar zijn Bakkers Pensioenfonds en KBO trots op. En op de Pensioen Pro Award. Deze prijs is gewonnen omdat de jury vindt dat het Bakkers Pensioenfonds op een vernieuwende manier direct betrokken is bij de bakkers en hun medewerkers. “

Altijd op de hoogte blijven?