Patissier Frank Haasnoot start webshop

21 april 2020

Patissier Frank Haasnoot is wereldwijd bekend. Hij werkte zo'n negen jaar in het buitenland en geeft masterclasses over de hele wereld. Nu zit hij vanwege de coronacrisis thuis. Om toch bezig te zijn heeft hij een webshop opgezet.

"Sinds een maand zit ik thuis", vertelt Frank. "Mijn werk is voornamelijk internationaal, dus dit staat volledig stil. Met al deze vrije tijd, heb ik me volledig gefocussed in het opzetten van een webshop."

In de webshop verkoopt Frank bonbons en chocoladeproducten die hij samen met Tom van de Veen van BonTom heeft gecreëerd. Daarnaast zijn in de webshop chocolademallen verkrijgbaar die Frank de afgelopen jaren ontwikkelde, zijn boek Prisma en diverse jams.

Frank Haasnoot werkte onder andere in Dubai, Taiwan en Hong Kong. Een paar maanden geleden kwam hij terug naar Nederland. Zijn was was om te onderzoeken of hij een eigen patisserie in Nederland kon beginnen. Daarnaast reisde hij de hele wereld over om masterclasses en demo's te geven, van Singapore tot Moskou en van Casablanca tot Mumbai. Hij geniet internationale bekendheid. Zijn Instagram heeft 314.000 volgers. Maar “Een product ontwikkelen blijft het allerleukst.” 

Meer weten over Frank Haasnoot? Wij spraken hem in december 2019. Lees het interview online of in Bakkers in bedrijf 10-2019.

Altijd op de hoogte blijven?