Patissier Frank Haasnoot start webshop

Frank Haasnoot

Patissier Frank Haasnoot is wereldwijd bekend. Hij werkte zo'n negen jaar in het buitenland en geeft masterclasses over de hele wereld. Nu zit hij vanwege de coronacrisis thuis. Om toch bezig te zijn heeft hij een webshop opgezet.

"Sinds een maand zit ik thuis", vertelt Frank. "Mijn werk is voornamelijk internationaal, dus dit staat volledig stil. Met al deze vrije tijd, heb ik me volledig gefocussed in het opzetten van een webshop."

In de webshop verkoopt Frank bonbons en chocoladeproducten die hij samen met Tom van de Veen van BonTom heeft gecreëerd. Daarnaast zijn in de webshop chocolademallen verkrijgbaar die Frank de afgelopen jaren ontwikkelde, zijn boek Prisma en diverse jams.

Frank Haasnoot werkte onder andere in Dubai, Taiwan en Hong Kong. Een paar maanden geleden kwam hij terug naar Nederland. Zijn was was om te onderzoeken of hij een eigen patisserie in Nederland kon beginnen. Daarnaast reisde hij de hele wereld over om masterclasses en demo's te geven, van Singapore tot Moskou en van Casablanca tot Mumbai. Hij geniet internationale bekendheid. Zijn Instagram heeft 314.000 volgers. Maar “Een product ontwikkelen blijft het allerleukst.” 

Meer weten over Frank Haasnoot? Wij spraken hem in december 2019. Lees het interview online of in Bakkers in bedrijf 10-2019.

Dossiers
Lees ook
Verwen het oog!

Verwen het oog!

De bakker met zijn smoezelige schort die met één hand een laatste toef slagroom op een feestelijke verjaardagstaart spuit en met zijn andere hand zijn telefoon vasthoudt om dit heugelijke moment te delen met zijn volgers: zijn digitale klanten en ambassadeurs. Ik kan het alleen maar aanmoedigen, ook al zie ik ook die vaatdoek op de werkbank liggen en...

Everyone Can Bake

Everyone Can Bake

De veelgeprezen patissier Dominique Ansel deelt in dit boek zijn waterdichte recepten voor taarten, cakes, jam, botercrème en meer ‘bouwstenen’ om te mixen in je eigen creaties. De componenten kunnen op verschillende manieren worden gebruikt; van bodems tot koekjes en crumbles. Ansel deelt deze recepten voor het eerst.

Showstukken afgestudeerde patissiers in etalage van Patisserie De Rouw

Showstukken afgestudeerde patissiers in etalage van Patisserie De Rouw

Vanwege de coronamaatregelen ging de eindpresentatie van de afgestudeerde patissiers van het Summa College in Eindhoven niet door. Dankzij Arthur en Doris de Rouw zijn de showstukken van vijf van deze eindexamenstudenten toch te bewonderen. In de etalage van patisserie De Rouw staan de chocolade showstukken waar de vijf studenten maanden mee bezig zijn...

Zelfstandig werkend broodbakker omgeving Rijswijk

Zelfstandig werkend broodbakker omgeving Rijswijk

Wat ga je doen?Ter uitbreiding van het huidige team komt er een functie van allround broodbakker bij. Deze is voor de lange termijn en voor 38 uur per week. In deze...

Vakantiemedewerker voor in het banket gezocht, omgeving Haaksbergen

Vakantiemedewerker voor in het banket gezocht, omgeving Haaksbergen

Wat ga je doen?Wij zijn op zoek naar een banketbakker voor de weken 26 tot ongeveer week 36. Je zal gaan werken op de afdeling nat gebak. Je komt in een moderne...

Medewerker Inpak/ Verdeel/ Vriezer in de Bollenstreek

Medewerker Inpak/ Verdeel/ Vriezer in de Bollenstreek

Wat ga je doen?Voor onze klant in de Bollenstreek (Zuid-Holland) zijn we per direct op zoek naar een medewerker die actief kan zijn op de afdeling inpak, verdeel...