Patisserie de Rouw luidt kerst in met ijsdesserts en confitures

18 december 2019

Patisserie de Rouw in Vught komt deze decembermaand met nieuwe soorten ijsdesserts en ambachtelijke confitures. De producten bevatten minder suiker en worden gemaakt op basis van vers fruit.

Het idee en de uitvoering zijn afkomstig van dochter en zoon Lisa en Niels de Rouw. Zij hebben een jaar in Zwitserland gewoond, waar ze de kunst van het maken van confitures hebben afgekeken bij een van de beste confiture-bereiders. De opgedane kennis brengen zij nu in de praktijk. Concreet betekent dit dat het assortiment van confitures met vers fruit wordt uitgebreid en de producten in de toekomst voor maximaal 15 procent uit suiker zullen bestaan. Naast bekende smaken als framboos, aardbei en rood fruit, zullen smaken als appel-kaneel, abrikoos-vanille en kersen-frambozen ook het hele jaar door in de winkel te vinden zijn.

Patisserie-assortiment
De afgelopen tijd hebben de patissiers van De Rouw zich ook ingezet voor een nieuw patisserie-assortiment. Eigenaar Doris de Rouw: “Er zijn sneeuwmannen, engelen en kerstbomen van crispy-chocola voor shared dining, onze koekjes en chocolaatjes zijn voorzien van mooie kerstdecors, er zijn prachtige taarten en gebakjes en ook de stollen, staven en kransen zijn weer helemaal in kerststijl.” 

Altijd op de hoogte blijven?