Patisserie de Rouw luidt kerst in met ijsdesserts en confitures

Patisserie de Rouw

Patisserie de Rouw in Vught komt deze decembermaand met nieuwe soorten ijsdesserts en ambachtelijke confitures. De producten bevatten minder suiker en worden gemaakt op basis van vers fruit.

Het idee en de uitvoering zijn afkomstig van dochter en zoon Lisa en Niels de Rouw. Zij hebben een jaar in Zwitserland gewoond, waar ze de kunst van het maken van confitures hebben afgekeken bij een van de beste confiture-bereiders. De opgedane kennis brengen zij nu in de praktijk. Concreet betekent dit dat het assortiment van confitures met vers fruit wordt uitgebreid en de producten in de toekomst voor maximaal 15 procent uit suiker zullen bestaan. Naast bekende smaken als framboos, aardbei en rood fruit, zullen smaken als appel-kaneel, abrikoos-vanille en kersen-frambozen ook het hele jaar door in de winkel te vinden zijn.

Patisserie-assortiment
De afgelopen tijd hebben de patissiers van De Rouw zich ook ingezet voor een nieuw patisserie-assortiment. Eigenaar Doris de Rouw: “Er zijn sneeuwmannen, engelen en kerstbomen van crispy-chocola voor shared dining, onze koekjes en chocolaatjes zijn voorzien van mooie kerstdecors, er zijn prachtige taarten en gebakjes en ook de stollen, staven en kransen zijn weer helemaal in kerststijl.” 

Lees ook
Ambachtelijk IJscentrum verwacht komend weekend extra handhaving

Ambachtelijk IJscentrum verwacht komend weekend extra handhaving

Volgens de voorspellingen wordt het komend weekend mooi weer. Dan kan het moeilijk zijn om de drang te weerstaan om de stoeltjes buiten te zetten. Maar de coronamaatregelen voor de horeca zijn verlengd naar 28 april (en wellicht ook de meivakantie). Daarom roept de Vereniging Ambachtelijk IJscentrum haar leden en alle andere ijsbereiders van...

IJs; gouden tijden in de zomer of substantiële bijdrage aan uw resultaat?

IJs; gouden tijden in de zomer of substantiële bijdrage aan uw resultaat?

De zomer van 2018 zal bij menigeen nog in het geheugen gegrift staan. De tropische, langdurige hitte in Nederland stuwde de ijsverkopen naar ongekende hoogte. De Unilever fabriek van Ben & Jerry’s in Hellendoorn draaide overuren. De verkoop van normaalgesproken een maand ging weg in een week.

IJskoude business

IJskoude business

Hoewel ‘winter’ nog altijd beelden oproept van sneeuwpret, ruiten krabben en Elfstedentochten, wordt dat steeds meer nostalgie: veel basisschoolleerlingen hebben nog nooit natuurijs gezien. Ik vrees dan ook dat de tijd van een ijskoud Nederland ver achter ons ligt.

Zelfstandig werkend (desem) broodbakker omgeving Noordwijk

Zelfstandig werkend (desem) broodbakker omgeving Noordwijk

Wat ga je doen?Voor deze kleine ambachtelijke bakkerij zijn we per direct op zoek naar een zelfstandig werkend broodbakker. Je zal je bezighouden met het totale...

Broodbakker te Groningen

Broodbakker te Groningen

Wat ga je doen?Voor deze bakkerij zijn wij per direct op zoek naar een zelfstandig werkende broodbakker. Het betreft een fulltime functie voor langere tijd. Ook...

Operator Productie omgeving Kerkrade

Operator Productie omgeving Kerkrade

Wat ga je doen?Als operator productie ben je verantwoordelijk voor een goed verloop van de productie van het brood. Je bereidt deegsoorten, je bedient de machines...