Overname Meesterbakker Roodenrijs door Bakkerij Remmerswaal

17 mei 2021 Redactie Bakkers in bedrijf

Bakkerij Remmerswaal uit Schiedam nam op 6 mei Meesterbakker Roodenrijs uit Rijswijk over. "Arjan en Lia Roodenrijs hebben de spreekwoordelijke deegrol hierbij overgedragen aan de Familie Remmerswaal", staat er in het persbericht te lezen. 

Meesterbakker Roodenrijs is een 136 jaar oud familiebedrijf. Vier generaties van de familie Roodenrijs stonden aan het roer. Het bakkersbedrijf groeide in de loop der jaren uit naar een bakkerij met negentien winkels in Wateringen, Rijswijk, Den Haag, Naaldwijk, Kwintsheul, ’s-Gravenzande en Maassluis.

Bakkerij Remmerswaal bestaat 75 jaar en heeft twee winkels in Leidschendam en Schiedam. Daarnaast wordt een groot deel van de buiten-huishoudelijke markt vanuit de bakkerij in Schiedam bevoorraad. Ook Bakkerij Remmerswaal is een echt familiebedrijf. De huidige ondernemers zijn twee broers en hun partners.

De twee ondernemingen blijven twee aparte bedrijven met hun eigen identiteit. Ze zullen enkel als zusjes aan elkaar verbonden zijn. Edwin en Marja Remmerswaal gaan de directie in Rijswijk voeren. Richard en Nancy Remmerswaal doen hetzelfde in Schiedam.

Altijd op de hoogte blijven?