Overname bakkerij Kolkman door Echte bakker Sieben

1 september 2020
Foto: Bakkerij Kolkman

Echte bakker Sieben neemt vanaf 1 oktober bakkerij Kolkman over. Met de verkoop komt er na bijna 74 jaar een einde aan de geschiedenis van bakkerij Kolkman, een bekende naam in zuidoost Drenthe.

Bakkerij Kolkman heeft winkels in Schoonebeek en Emmen (Emmerhout). De bakkerij wilde al enige tijd het bedrijf verkopen in verband met de leeftijd van de ondernemers en omdat de derde generatie andere toekomstplannen heeft. Het familiebedrijf was al geruime tijd in gesprek met Echte bakker Sieben over de mogelijkheden van een overname.

Overname bakkerij

De twee familiebedrijven hebben verschillende overeenkomsten. Beide leveren een breed assortiment met een kwalitatief hoog niveau en hebben de klant hoog in het vaandel staan. Alle medewerkers van bakkerij Kolkman gaan mee over. Hierdoor worden de klanten van bakkerij Kolkman blijvend geholpen de vertrouwde verkoopgezichten.

De familie Kolkman is verheugd dat het bedrijf wordt overgenomen door een collega bakker waarmee we al jaren goede contacten en samenwerking hebben.

Echte bakker Sieben 

Voor de familie Sieben is de overname een belangrijke stap voor de toekomst van hun bedrijf. De bakkerij heeft al winkels in Schoonebeek, Klazienaveen en Coevorden.

Altijd op de hoogte blijven?