Ovengerechten

26 mei 2020

Gevuld met 50 recepten zit Ovengerechten – 50 zoete en hartige baksels – vol met ovenideeën voor maaltijdschotels, hartige en zoete gerechten. Janny van der Heijden geeft de lezer haar eigen goed maakbare, maar speciale recepten voor uit de oven. Van een Bretonse frambozentaar, een filo-paddenstoelentaart tot een fish pie met prei en aardappel.

Door de heldere uitleg en originele tips is dit een ovenboek voor zowel de beginnende als de meer ervaren kok. Ovengerechten van Janny van der Heijden is geen boek voor de bakker zelf (hoogstens om thuis uit te koken), maar het laat wel goed zien waarmee de thuisbakkers bezig zijn.

Janny van der Heijden is een van Nederlands grootste culinaire kenners. Ze was hoofdredacteur van Tip Culinair en heeft tientallen kookboeken geschreven. Het grote publiek kent haar als jurylid van Heel Holland Bakt en haar tv-optredens bij Tijd voor Max.

Ovengerechten van Janny van der Heijden is verkrijgbaar bij Bazarow, de online boekhandel die meer dan 1,5 miljoen titels binnen 24 uur kan leveren.

Altijd op de hoogte blijven?