Ovengerechten

Ovengerechten cover

Gevuld met 50 recepten zit Ovengerechten – 50 zoete en hartige baksels – vol met ovenideeën voor maaltijdschotels, hartige en zoete gerechten. Janny van der Heijden geeft de lezer haar eigen goed maakbare, maar speciale recepten voor uit de oven. Van een Bretonse frambozentaar, een filo-paddenstoelentaart tot een fish pie met prei en aardappel.

Door de heldere uitleg en originele tips is dit een ovenboek voor zowel de beginnende als de meer ervaren kok. Ovengerechten van Janny van der Heijden is geen boek voor de bakker zelf (hoogstens om thuis uit te koken), maar het laat wel goed zien waarmee de thuisbakkers bezig zijn.

Janny van der Heijden is een van Nederlands grootste culinaire kenners. Ze was hoofdredacteur van Tip Culinair en heeft tientallen kookboeken geschreven. Het grote publiek kent haar als jurylid van Heel Holland Bakt en haar tv-optredens bij Tijd voor Max.

Ovengerechten van Janny van der Heijden is verkrijgbaar bij Bazarow, de online boekhandel die meer dan 1,5 miljoen titels binnen 24 uur kan leveren.

Dossiers
Lees ook
‘t Wordt tijd dat ik de leiding neem

‘t Wordt tijd dat ik de leiding neem

Rolf Mulder komt na 10 jaar met een herziene, uitgebreidere uitgave van zijn boek ‘t Wordt tijd dat ik de leiding neem. Over de bekende stripfiguur Olivier B. Bommel en de kunst van het leidinggeven. Wie de stijl van Bommel weet toe te passen heeft volgens Mulder de routekaart in handen naar echt leiderschap.

Boek -12°C Gelato verschenen

Boek -12°C Gelato verschenen

Vandaag, 3 juni, verschijnt -12°C Gelato. Het nieuwe boek van SVH Meesterijsbereiders Bas van Haaren en Nils Hendrikse voor de hobbychef en professionele ijsbereider. Hierin laten ze zien dat er bij het maken van ijs ook pure wetenschap komt kijken. Ze combineren trendy recepten met diepgaande theorie.

Klassiek Frans

Klassiek Frans

Na drie boeken over kleine zoete en hartige taartjes komt patissier Meike Schaling met een boek over Franse klassiekers genaamd Franse taartjes – Klein en groot. Van croissants, éclairs, macarons en brioches tot tarte tropézienne, Baba au Rhum en de klassieke Opéra-taart.