Oude deelnemers keren terug voor nieuw seizoen Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt_persfoto seizoen 8_foto Elvin Boer/MAX

Foto: Elvin Boer/MAX

Dit najaar keert het populaire bakprogramma voor thuisbakkers Heel Holland Bakt weer terug op televisie. Het wordt een speciaal seizoen. Deelnemers van eerdere edities doen nog een keer mee. Dit gebeurt onder de noemer Heel Holland Bakt Nog een keer.

Op 28 juli publiceerde Omroep Max een eerste trailer waarin juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven presentator André van Duin meenemen naar de tent voor een leuke verassing. "Er zijn een heleboel bakkers die niet gewonnen hebben", zegt Janny in de trailer. "Die willen nog een keer."

Het is nog niet bekend welke ouddeelnemers terugkeren naar de tent. De opdrachten voor het nieuwe seizoen zijn geïnspireerd op opdrachten uit eerdere seizoenen. Het nieuwe seizoen start zondag 5 september. 

Bron: Omroep Max

Dossiers
Lees ook
Enzo wint negende seizoen Heel Holland Bakt

Enzo wint negende seizoen Heel Holland Bakt

De 30-jarige thuisbakker Enzo uit Amsterdam is de winnaar van de finale van Heel Holland Bakt. Daarmee is hij krijgt hij de titel Beste Thuisbakker van Nederland. Hij legde het af tegen mede-finalisten Zeinab en Tom.

Finalisten Heel Holland Bakt bakken 7,5 uur aan bruidsbuffet

Finalisten Heel Holland Bakt bakken 7,5 uur aan bruidsbuffet

Zaterdag 7 mei vindt de finale van Heel Holland Bakt plaats. Finalisten Enzo, Tom en Zeinab strijden voor de winst en moeten daarvoor in 7,5 uur een bruidsbuffet bakken. De winnaar krijgt de titel van De Beste Thuisbakker van Nederland.

Nieuwe seizoen Heel Holland Bakt start 12 maart

Nieuwe seizoen Heel Holland Bakt start 12 maart

Het nieuwe seizoen van het populaire tv-programma Heel Holland Bakt gaat 12 maart van start. Acht weken lang gaan thuisbakkers de strijd met elkaar aan om de titel Beste Thuisbakker van 2022.