Oude deelnemers keren terug voor nieuw seizoen Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt_persfoto seizoen 8_foto Elvin Boer/MAX

Foto: Elvin Boer/MAX

Dit najaar keert het populaire bakprogramma voor thuisbakkers Heel Holland Bakt weer terug op televisie. Het wordt een speciaal seizoen. Deelnemers van eerdere edities doen nog een keer mee. Dit gebeurt onder de noemer Heel Holland Bakt Nog een keer.

Op 28 juli publiceerde Omroep Max een eerste trailer waarin juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven presentator André van Duin meenemen naar de tent voor een leuke verassing. "Er zijn een heleboel bakkers die niet gewonnen hebben", zegt Janny in de trailer. "Die willen nog een keer."

Het is nog niet bekend welke ouddeelnemers terugkeren naar de tent. De opdrachten voor het nieuwe seizoen zijn geïnspireerd op opdrachten uit eerdere seizoenen. Het nieuwe seizoen start zondag 5 september. 

Bron: Omroep Max

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Dossiers
Lees ook
Winnaar Heel Holland Bakt seizoen 10 bekend

Winnaar Heel Holland Bakt seizoen 10 bekend

Mercedes is de winnaar van het MAX-programma Heel Holland Bakt. Dat werd zojuist bekendgemaakt in een spannende finale. Mercedes versloeg haar medefinalisten Amel, Jan en Zineb en schreef daarmee de titel De Beste Thuisbakker van Nederland 2022/2023 op haar naam.

Jubileumseizoen Heel Holland Bakt van start

Jubileumseizoen Heel Holland Bakt van start

Het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt is begonnen. Het format is voor het jubileumseizoen van dit populaire programma voor thuisbakkers niet gewijzigd. Tien thuisbakkers gaan de strijd met elkaar aan. De jury bestaat zoals altijd uit Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven en André van Duin presenteert het programma

Kandidaten nieuw seizoen Heel Holland Bakt maken zich bekend

Kandidaten nieuw seizoen Heel Holland Bakt maken zich bekend

Tien nieuwe kandidaten strijden om de titel Beste Thuisbakker van Nederland 2022-2023. Op de website van Heel Holland Bakt worden Amel, Ben, Erna, Fons, Geraldine, Ingrid, Jan, Mercedes, Sander en Zineb als deelnemers geïntroduceerd. Het tiende seizoen van Heel Holland Bakt start op zondag 18 december om 20.25 uur bij MAX op NPO 1 met een jubilieumaflevering.