Organisatie blikt terug op BBB Maastricht 2022

BBB Maastricht 2022_foto Guy Clemens (persbericht)

Foto: Guy Houben

MECC Maastricht stond van 10 tot en met 12 oktober in het teken van BBB Maastricht. Duizenden horecaprofessionals bezochten de 68e editie van deze vakbeurs. De organisatie blikt terug op een succesvolle beurs met veel bezoekers, exposanten, inspirerende sprekers en positieve reacties.

“Wij zijn twee jaar druk bezig geweest met een imago verandering en dat heeft deze editie zijn vruchten afgeworpen”, zegt beursmanager Silvie Slachter. “Dit zie je terug in de bezoekersaantallen, de kwaliteit van de bezoeker en de tevredenheid van exposanten. Ook is het percentage bezoekers en exposanten vanuit ons Belgisch buurland fors gestegen, zo hebben wij een beurs kunnen neerzetten die voor beide landen aantrekkelijk is. Ik durf te zeggen dat wij de beste euregionale beurs zijn en ik ben er enorm trots op dat wij met het BBB team zo’n kwalitatieve beurs hebben neergezet.”

“Dit smaakt naar meer”, aldus Silvie. BBB Maastricht gaat komende jaren nog meer investeren in de opzet van de beurs en in de samenwerking met Belgische horecapartners. Daarmee zal niet alleen de kwaliteit verhoogd worden, maar zal er ook een absolute groei plaatsvinden in m2 beursoppervlakte en programma onderdelen zoals sprekerssessies, masterclasses en proeverijen. Dit alles met als doel nog meer succes te realiseren voor de horecasector, waarbij BBB Maastricht de plek is waar de horeca samenkomt, óók over de landsgrens heen.

BBB Maastricht 2023 vindt plaats van 9 t/m 11 oktober 2023 in MECC Maastricht.

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Lees ook
Oudste ijsbeurs Mostra Internazionale del Gelato komt eraan

Oudste ijsbeurs Mostra Internazionale del Gelato komt eraan

In het Italiaanse Longarone vindt van 27 tot en met 30 november Mostra Internazationale del Gelato (MIG) plaats. De wedstrijd Coppa d’Oro is een belangrijk onderdeel van deze beurs. Bij de vorige editie haalde de Nederlandse Maria Kaizer de top 5.

Packaging Innovations gelijktijdig met Empack 2023

Packaging Innovations gelijktijdig met Empack 2023

Packaging Innovations vindt in 2023 gelijktijdig plaats met Empack. Op 5 en 6 april vinden beide verpakkingsbeurzen plaats in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch.

Chef-kok ontwikkelt ijscalculator Ice Solution

Chef-kok ontwikkelt ijscalculator Ice Solution

Herman Cooijmans, chef kok en eigenaar van Restaurant EDEN* in Valkenswaard, ontwikkelde de afgelopen jaren een ijscalculator. Deze app genereert voor elke gewenste smaak een ijsrecept. “Zo kan ik gekke ingrediënten en smaakstoffen toevoegen.”