Organisatie blikt terug op BBB Maastricht 2022

BBB Maastricht 2022_foto Guy Clemens (persbericht)

Foto: Guy Houben

MECC Maastricht stond van 10 tot en met 12 oktober in het teken van BBB Maastricht. Duizenden horecaprofessionals bezochten de 68e editie van deze vakbeurs. De organisatie blikt terug op een succesvolle beurs met veel bezoekers, exposanten, inspirerende sprekers en positieve reacties.

“Wij zijn twee jaar druk bezig geweest met een imago verandering en dat heeft deze editie zijn vruchten afgeworpen”, zegt beursmanager Silvie Slachter. “Dit zie je terug in de bezoekersaantallen, de kwaliteit van de bezoeker en de tevredenheid van exposanten. Ook is het percentage bezoekers en exposanten vanuit ons Belgisch buurland fors gestegen, zo hebben wij een beurs kunnen neerzetten die voor beide landen aantrekkelijk is. Ik durf te zeggen dat wij de beste euregionale beurs zijn en ik ben er enorm trots op dat wij met het BBB team zo’n kwalitatieve beurs hebben neergezet.”

“Dit smaakt naar meer”, aldus Silvie. BBB Maastricht gaat komende jaren nog meer investeren in de opzet van de beurs en in de samenwerking met Belgische horecapartners. Daarmee zal niet alleen de kwaliteit verhoogd worden, maar zal er ook een absolute groei plaatsvinden in m2 beursoppervlakte en programma onderdelen zoals sprekerssessies, masterclasses en proeverijen. Dit alles met als doel nog meer succes te realiseren voor de horecasector, waarbij BBB Maastricht de plek is waar de horeca samenkomt, óók over de landsgrens heen.

BBB Maastricht 2023 vindt plaats van 9 t/m 11 oktober 2023 in MECC Maastricht.

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Lees ook
Terugblik op Sigep 2023

Terugblik op Sigep 2023

Van 21 tot en met 25 januari 2023 stond Rimini Expo Centre in het teken van de bekende vakbeurs Sigep. Vijf dagen vol inspiratie, delen van kennis, netwerken en zaken doen. Organisator Italian Exhibition Group (IEG) blikt terug op een succesvolle editie. “Welkom terug Sigep!”

Trends en innovatie op Sigep 2023

Trends en innovatie op Sigep 2023

Momenteel vindt in Rimini de 44e editie van Sigep plaats. “Sigep is na twee moeilijke jaren voor de out-of-home markt terug”, aldus IEG-president Lorenzo Cagnoni tijdens de opening.

Vakbeurs voor startende én ervaren bakkers

Vakbeurs voor startende én ervaren bakkers

Op 5, 6 en 7 maart 2023 vindt de tiende editie van Bakkersvak en IJs-Vak plaats. Deze editie wordt een heel speciale, waarin zowel de organisatie als de exposanten flink uitpakken.