Nieuw virtueel innovatiecentrum van Puratos

Puratos Virtueel innovatiecentrum

Met het nieuwe virtuele innovatiecentrum staat Puratos haar klanten 24 uur per dag en 7 dagen per week bij. Met deze digitale tool breidt Puratos haar service op innovatieve wijze uit. De tool staat naast de 81 fysieke innovatiecentra wereldwijd waar 463 brood-, banket- en chocolade-experts werkzaam zijn.

Het virtuele innovatiecentrum biedt klanten één-op-één ondersteuning op elk gebied van productontwikkeling. Zo omvat de tool onder andere:

  • Live Chat sessies met internationale en lokale technisch adviseurs voor persoonlijk advies.
  • Een Virtuele Adviseur die 24 uur per dag en 7 dagen per week advies geeft.
  • Een Receptendatabase waar klanten inspirerende recepten kunnen vinden die aansluiten op de laatste consumententrends.

Ook geeft de tool een virtuele rondleiding krijgen in het fysieke innovatiecentrum van Puratos in Groot-Bijgaarden, België.

Lees ook
Online platform van TNO moet innovatie in het MKB bevorderen

Online platform van TNO moet innovatie in het MKB bevorderen

TNO (Nederlandse organisatie voor toegepast natuurwetenschappelijk onderzoek) lanceert de "TNO-MKB innovatiemotor" om de samenwerking tussen de organisatie en het midden- en kleinbedrijf te versterken. TNO pompt zelf 5 miljoen extra in het online platform.

Espressokoeken - recept Debic

Espressokoeken - recept Debic

Grotere koeken zijn een onmiskenbare trend. In samenwerking met Beko heeft Debic een koekenconcept ontwikkeld en deelt het recept voor espressokoeken. Voor 70 stuks Ingrediënten Koffiekoekdeeg 460 gram Debic Cake boter 80 gram pure chocolade 80 gram poedersuiker 80 gram basterdsuiker 6 gram cacaopoeder 4 gram kaneelpoeder 10...

Paris-Brest

Paris-Brest

Speciaal voor de lezers van Bakkers in bedrijf deelt Hidde de Brabander een recept uit zijn nieuwe boek Glacerie: Paris-Brest (roomijs, met vreemde vetten). De ronde vorm van deze taart staat symbool voor de wielerronde Paris-Brest.