Nieuw virtueel innovatiecentrum van Puratos

Puratos Virtueel innovatiecentrum

Met het nieuwe virtuele innovatiecentrum staat Puratos haar klanten 24 uur per dag en 7 dagen per week bij. Met deze digitale tool breidt Puratos haar service op innovatieve wijze uit. De tool staat naast de 81 fysieke innovatiecentra wereldwijd waar 463 brood-, banket- en chocolade-experts werkzaam zijn.

Het virtuele innovatiecentrum biedt klanten één-op-één ondersteuning op elk gebied van productontwikkeling. Zo omvat de tool onder andere:

  • Live Chat sessies met internationale en lokale technisch adviseurs voor persoonlijk advies.
  • Een Virtuele Adviseur die 24 uur per dag en 7 dagen per week advies geeft.
  • Een Receptendatabase waar klanten inspirerende recepten kunnen vinden die aansluiten op de laatste consumententrends.

Ook geeft de tool een virtuele rondleiding krijgen in het fysieke innovatiecentrum van Puratos in Groot-Bijgaarden, België.

Lees ook
Heel Holland Bakt Kinderbakboek 2

Heel Holland Bakt Kinderbakboek 2

Heel Holland Bakt 2019-2020-winnaar Anouk heeft het ‘Heel Holland bakt Kinderbakboek’ geschreven. Dat is verschenen in een serie, waaronder ook ‘Heel Holland Bakt Mee’, ‘Heel Holland bakt Thuis’, ‘Heel Holland Bakt Brood’ en ‘Heel Holland Bakt Appeltaart’.

Pure chocolate - Feestelijk gebakje om het jaar uit te luiden

Pure chocolate - Feestelijk gebakje om het jaar uit te luiden

Vijf structuren, samengebracht in één gebakje, dat is ‘Pure chocolate’: een krokante bodem, chocoladebiscuit, chocoladecrémeux, chocolademousse en een glaçage gourmand. Je kunt het geheel, afhankelijk van het seizoen, voorzien van een passende decoratie. Deze variant past bij de eindejaarsperiode, maar wees zelf creatief en verras je clientèle met een...

Patisserie van de bakker

Patisserie van de bakker

Na ‘Een boek over brood’ komt Issa Niemeijer-Brown nu met een boek over patisserie. Patisserie staat vaak voor precisie en verfijning, een vak dat niet zomaar voor iedereen is weggelegd. Bakker Issa Niemeyer laat in ‘Patisserie van de bakker’ zien dat er ook een ander soort patisserie is.