Opening nieuwe vestiging Huize van Wely in Haarlem

13 november 2019

Huize van Wely opent komende zaterdag, 16 november, een nieuwe vestiging in Haarlem. De nieuwe vestiging van de bekende patisserie, chocolaterie en glacerie is gevestigd aan de Zijlstraat en heeft een zithoek waar klanten direct van hun gebakje kunnen genieten.

Huize van Wely opende de deuren in 1922 in Noordwijk. In de loop der jaren kwamen daar locaties in Amsterdam, Heemstede en nu ook Haarlem bij. In het assortiment zitten meer dan 500 luxe producten.

Directeur Joost Rotteveel verricht de opening van de nieuwe vestiging samen met oud-medewerker en patissier Roger van Damme. Hij is nu eigenaar van sterrenzaak Het Gebaar in Antwerpen en bekend van zijn eigen kookprogramma op de Belgische culinaire zender Njam.

Bekende patissiers

Van Damme een van de bekende patissiers die bij Huize van Wely gewerkt heeft. Andere patissiers en chocolatiers die bij Huize van Wely gewerkt hebben of nog steeds werken zijn Hidde de Brabander, Ramon Huigslot en Gouden Gard-winnares 2018 Lotte van Gorp.

Nederlands Patisserie Team-lid Robin Hoedjes is momenteel in dienst als chef patissier. Bekijk zijn recept voor een Christmas Caramel Desiré online of in Bakkers in bedrijf 10-2018.

 

Altijd op de hoogte blijven?