Opening nieuwe locatie Dawn Foods

19 juni 2019

Het nieuwe kantoor en de proefbakkerij van Dwan Foods Benelux is geopend. Op 13 juni vond in Oosterhout de officiële opening plaats in bijzijn van klanten en personeel.

De opening startte met woord van welkom van Janet Spiering (Cluster Director Benelux) en Steven Verweij (President Europe ad AMEAP). Vervolgens werd het pand officieel geopend met het doorknippen van het lint. Direct daarna gingen de schermen omhoog waardoor de nieuwe ‘inspiration studio’ getoond werd. De aanwezigen kregen een rondleiding door het hele pand, die eindigde in de open lunchruimte voor een borrel.

In de zomer van 2017 besloot Dawn Foods om op zoek te gaan naar een nieuw en groter kantoorpand. Dit was noodzakelijk omdat Dawn Foods letterlijk uit z’n jasje groeide. Bovendien was het oude pand in Breda verouderd en voldeed niet meer aan de eisen die tegenwoordig aan een werkplek worden gesteld.

De grootste uitdaging bij het vinden van een geschikt pand was de ruimte voor een proefbakkerij. Er zijn veel panden bezocht en bekeken en uiteindelijk werd een geschikte ruimte in Oosterhout gevonden. Na een flinke verbouwing presenteert Dawn Foods trots het nieuwe kantoor en de splinternieuwe ‘inspiration studio’.

Het kantoor

Dawn Foods hecht veel waarde aan zijn medewerkers. Zij hadden dan ook zeggenschap in het bepalen van de nieuwe inrichting. Uitgangspunt hierbij was het verhogen van het werkgeluk. Door het creëren van een kantoorplein met aparte vergaderzalen en focusruimtes is een open karakter ontstaan. In het midden van het kantoorplein is een ruimte om gezamenlijk te lunchen. Door gebruik van kleur, oranje uiteraard, en veel daglicht is het kantoor een plezierige werkplek geworden.

De werkplekken zijn ingericht met draadloze telefoon-headsets en elektrisch verstelbare hoog-laag bureaus. Zo probeert Dawn ook het welzijn van de medewerkers te waarborgen.

Inspiration studio

Dawn Foods_Inspiration Studio

De Inspiration studio is voorzien van nieuwe apparatuur en technologieën.De applicatie specialisten zijn enthousiast over hun nieuwe werkplek waar zij nieuwe recepten en producten bedenken en maken. Ook moet deze nieuwe studio het contact met de klanten verdiepen.

Sinds de verhuizing in januari is er al veelvuldig samengewerkt met klanten en worden er regelmatig demonstraties en workshops georganiseerd. Met trots stelt Dawn Foods dat in deze nieuwe omgeving met plezier gewerkt word aan bakkerij innovaties.

Altijd op de hoogte blijven?