Opening nieuwe locatie Dawn Foods

Opening Dawn Foods_1

Het nieuwe kantoor en de proefbakkerij van Dwan Foods Benelux is geopend. Op 13 juni vond in Oosterhout de officiële opening plaats in bijzijn van klanten en personeel.

De opening startte met woord van welkom van Janet Spiering (Cluster Director Benelux) en Steven Verweij (President Europe ad AMEAP). Vervolgens werd het pand officieel geopend met het doorknippen van het lint. Direct daarna gingen de schermen omhoog waardoor de nieuwe ‘inspiration studio’ getoond werd. De aanwezigen kregen een rondleiding door het hele pand, die eindigde in de open lunchruimte voor een borrel.

In de zomer van 2017 besloot Dawn Foods om op zoek te gaan naar een nieuw en groter kantoorpand. Dit was noodzakelijk omdat Dawn Foods letterlijk uit z’n jasje groeide. Bovendien was het oude pand in Breda verouderd en voldeed niet meer aan de eisen die tegenwoordig aan een werkplek worden gesteld.

De grootste uitdaging bij het vinden van een geschikt pand was de ruimte voor een proefbakkerij. Er zijn veel panden bezocht en bekeken en uiteindelijk werd een geschikte ruimte in Oosterhout gevonden. Na een flinke verbouwing presenteert Dawn Foods trots het nieuwe kantoor en de splinternieuwe ‘inspiration studio’.

Het kantoor

Dawn Foods hecht veel waarde aan zijn medewerkers. Zij hadden dan ook zeggenschap in het bepalen van de nieuwe inrichting. Uitgangspunt hierbij was het verhogen van het werkgeluk. Door het creëren van een kantoorplein met aparte vergaderzalen en focusruimtes is een open karakter ontstaan. In het midden van het kantoorplein is een ruimte om gezamenlijk te lunchen. Door gebruik van kleur, oranje uiteraard, en veel daglicht is het kantoor een plezierige werkplek geworden.

De werkplekken zijn ingericht met draadloze telefoon-headsets en elektrisch verstelbare hoog-laag bureaus. Zo probeert Dawn ook het welzijn van de medewerkers te waarborgen.

Inspiration studio

Dawn Foods_Inspiration Studio

De Inspiration studio is voorzien van nieuwe apparatuur en technologieën.De applicatie specialisten zijn enthousiast over hun nieuwe werkplek waar zij nieuwe recepten en producten bedenken en maken. Ook moet deze nieuwe studio het contact met de klanten verdiepen.

Sinds de verhuizing in januari is er al veelvuldig samengewerkt met klanten en worden er regelmatig demonstraties en workshops georganiseerd. Met trots stelt Dawn Foods dat in deze nieuwe omgeving met plezier gewerkt word aan bakkerij innovaties.

Dossiers
Meer over
Lees ook
Derde editie Bakkersvak Journaal online

Derde editie Bakkersvak Journaal online

Bakkersvak en Bakkers in bedrijf brengen samen het Bakkersvak Journaal uit met alle nieuwtjes rondom Bakkersvak 2018. De derde editie staat online. In deze editie: het pensioenfonds, Dawn, Vipam, chocolade tempereren met Callebaut en ijsbereider Leon Kees is blij met de uitbreiding van de beurs. Dawn Foods laat bakkers dit jaar meereizen naar Amerika,...

Dawn Foods houdt Donutsdag

Dawn Foods houdt Donutsdag

WAGENINGEN - Op 25 oktober organiseert Dawn Foods, leverancier van zoete bakkerijproductende, de Dawn Donutsdag. Op deze dag demonstreert donut-expert Herman Eikemper hoe ondernemers zich kunnen onderscheiden met ambachtelijke donuts. Aan bod komen verrassende vullingen, toepassingen, technieken, apparatuur en verdiensten. Populair De donut is een steeds...

Dethmers veranderd in Dawn

Dethmers veranderd in Dawn

BREDA - In 2015 en 2016 zullen alle bestaande merken van Dawn Foods, waaronder Caullet, Fruibel en Sucrea, geleidelijk veranderen in de merknaam DAWN. Ook worden zij voorzien van een nieuwe huisstijl: ‘A new sunrise at Dawn’. Ook het merk Dethmers wordt voorzien van een nieuwe verpakking. Nieuw uiterlijk Dethmers is sinds 2011 onderdeel van Dawn Foods....

Brood bakker Ambachtelijk met een vleugje banket omgeving Lelystad

Brood bakker Ambachtelijk met een vleugje banket omgeving Lelystad

Wat ga je doen?Doordat ze werken met een klein team in de bakkerij zijn ze op zoek naar iemand die zowel uit de voeten kan in de broodbakkerij als in de banketbakkerij....

Broodbakker / productiemedewerker omgeving Utrecht

Broodbakker / productiemedewerker omgeving Utrecht

In deze fulltime functie (38 werkuren) zal je werken in wisselende diensten. De werktijden zijn overdag van 10:00 – 18:00 uur en in de nachtdienst start je...

Meewerkend voorman inpak 2 ploegen te Nijverdal

Meewerkend voorman inpak 2 ploegen te Nijverdal

In deze fulltime aansturende functie zal je zorg dragen voor het inpakproces binnen de bakkerij. Samen met de dagelijkse leiding zorg je voor het juist instrueren...