Open dag SVO vakopleiding food

opleiding traiteur_foto SVO

Foto: SVO Vakopleiding Food

Op 22 april organiseert SVO vakopleiding food een open dag. Verschillende locaties openen de deuren voor toekomstige studenten. Vanwege de coronamaatregelen moeten belangstellenden van te voren een tijdslot reserveren.

SVO vakopleiding food is een landelijke opleider en biedt een totaalpakket van mbo-opleidingen en trainingen op het gebied van food, zoals slager, visspecialist of verkoopmedewerker. Tijdens de open dag kunnen toekomstige studenten de school bekijken, een kijkje nemen in de keuken en praktijklokalen en al hun vragen stellen aan studenten en docenten. Dit gebeurt allemaal coronaproof. De volgende locaties zijn te bezoeken: Best, Groningen, Heerhugowaard, Houten, Rotterdam en Zwolle. 

Meer weten? Ga dan naar www.svo.nl/komlangs en reserveer een tijdslot op een locatie naar voorkeur.

Voor elk nummer van Vlees+ en Vismagazine spreken we een (oud) student van SVO food. Lees hier de artikelen van studenten die een slagersopleiding of een visopleiding volgen of gevolgd hebben.

Dossiers
Lees ook
SVH en Bakery Institute slaan handen ineen voor nieuw lesmateriaal

SVH en Bakery Institute slaan handen ineen voor nieuw lesmateriaal

Horeca en de bakkerijsector smelten steeds meer samen.Brood en patisserie spelen een grotere rol in de horeca en er komen steeds meer formules met horeca in de bakkerijsector. Daarom bundelen SVH en Bakery Institute de krachten om nieuwe leermiddelen te ontwikkelen die voorzien in de behoeften van beide branches.

Bakery Institute geeft training voor leerbedrijven mbo 4-opleiding Boulanger

Bakery Institute geeft training voor leerbedrijven mbo 4-opleiding Boulanger

Bij verschillende opleidingen kunnen studenten de nieuwe mbo 4-opleiding Boulanger volgen. Speciaal voor leerbedrijven die een stageplek verzorgen voor deze studenten, biedt Bakery Institute een training aan met aandacht voor relevante vaktechniek en didactische vertaling naar het bedrijf.

Nieuwe Basiscursus Gistdegen van Bakery Sweets Center start 12 mei

Nieuwe Basiscursus Gistdegen van Bakery Sweets Center start 12 mei

Het Bakery Sweets Center start op 12 mei voor de tweede keer met de Basiscursus Gistdegen. Tijdens deze cursus staat de basis van het broodbakken centraal. Deelnemers krijgen in tien lesdagen, verdeeld over tien weken, een introductie in de bakkerij.