Online Bijeenkomst veilig en gezond werken

20 oktober 2020
Foto: Oscar van der Wijk /Nederlands Bakkerij Centrum

Elk bedrijf is verplicht om Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E) te maken. Is het mogelijk om alle verplichtingen rondom de RI&E in je voordeel te laten werken? Daarvoor organiseren de Bakkerijsector en VBZ op 29 oktober de online bijeenkomst Veilig en gezond werken 2020.

De uitvoering van de RI&E is een flinke klus, maar het kan je bedrijf ook veel opleveren. Denk aan bijvoorbeeld gezonde werkomstandigheden, minder onverwachte storingen door aandacht voor machineveiligheid en een schone en hygiënische werkomgeving.

 

Het programma bestaat uit vier sessies van ongeveer 20 minuten. Tijdens deze sessies laten vier experts vanuit de praktijk zien dat het mogelijk is om gericht aan verbetering van arbeidsomstandigheden te werken. Bijvoorbeeld Wilbert Rutten, voormalig eigenaar van een bakkerij, vertelt vanuit zijn persoonlijke ervaring waarom risico’s kennen en verminderen belangrijk is.

De online bijeenkomst vindt plaats op 29 oktober van 16:00-18:00. Meer informatie en de mogelijkheid om je aan te melden vind je op de website.

 

 

Altijd op de hoogte blijven?